Szingapúr mitől ennyire felkapott úticél ?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben nagyon népszerű cél lett. Mind a magán emberek mind az influencerek és az üzletemberek körében is. De miért ? Az egy rendőr állam mint Észak-Korea2023. júl. 27. 15:15
1/10 anonim válasza:
Egy shopping pláza városállam, ezért jarnak oda az emberek. Annak viszont jó. Tiszta, hatékony, kozmopolita biztonságos, modern, mindent kapni.
Amúgy egy diktatúra.
2/10 anonim válasza:
Nézzed meg a "Kőgazdag ázsiaiak" c. fimet és rájössz, hogy mi a különbség az itthoni meg az ottani "diktatúra" között!
3/10 anonim válasza:
2: a kőgazdaságság üzleti kérdés.
A diktatúra meg politikai valóság.
Kevered a szezont a fazonnal.
Legalább 20-30-szor jártam már Szingapúrban, nem kell filmeket néznem róla. Gyűjtögess rá, ha ennyire érdekel, nézd meg 1x.
4/10 anonim válasza:
"nem kell filmeket néznem róla."
De nem is neked írtam.
5/10 anonim válasza:
Hát persze. Jó tévézést a bölcs diktatúraelméletedhez.
6/10 anonim válasza:
Max a gazdagoknak barátom
Oda kell aztán della
7/10 anonim válasza:
A Kőgazdag ázsiaiak jó történet, de az átlagember nem úgy él, mint a Young család :) nagy része amúgy is csak mese, és az ázsiai hipergazdagokat figurázza ki.
8/10 anonim válasza:
Vannak helyek, ahol 2.5SGD-ből jóllaksz pl nasi lemakkal. Mindig full tele vannak és mrg jó is a kaja.
De vannak olyan helyek is, ahol egy sör 10-ről 30SGD-re megy fel szombat éjfélre egy pohár sör, mert óránként emelik olyankor az árát.
9/10 anonim válasza:
Én nem bírtam végignézni azt a szar vontatott filmet. Első 30 perc után feladtam. Olyan mint a gyűrűk ura kb..
10/10 anonim válasza:
12:46-os: a könyvek sokkal jobbak, remek humora van az írónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!