Kambodzsa vagy Vietnám a szebb és látványosabb ország?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 23:04
1/7 anonim válasza:
Mik a főbb szempontjaid, mi érdekelne egyik és másik helyen?
Inkább a természet, vagy épített környezet?
Egyik helyen sem jártam még, de Angkor Wat és a Ha Long öböl ugrott be elsőre a kérdés olvasásakor. Én ez alapján Kambodzsára szavaznék, Angkort nagyon megnézném.
2/7 anonim válasza:
Mindkettoben voltam. Angkor mindent meger vagyis Kambodzsa. Vietnamnak az wszaki resze erdekes.
3/7 anonim válasza:
Kambodzsában jártam kétszer. Mind Angkor, mind Phnompen nagyon jó (Angkor látványosabb), de voltam a tengerparton is (Sihanoukville, Koh Rong sziget, Kampot), az is gyönyörű.
5/7 anonim válasza:
Kambodzsában csak Angkor-ban áram, de azt látni kell az életben, de nyaralni valahogy mégis Vietnámba mennék, a helyiek ezerszer normálisabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!