Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Keletből kezdő fiatal párnak...

Keletből kezdő fiatal párnak semmiféleképpen nem ajánlott olyan államokba utazniuk (még megfelelő előkészületek és íratlan szabályok betartása mellett sem), akár három hétre, mint például Irán, Azerbajdzsán, Mongólia, Omán (és Algéria, vagy Marokkó)?

Figyelt kérdés

Jól tudom hol van földrajzilag Algéria, szükségtelen erőltetett módon nyavajogni próbálkoznia a megszokott unatkozó troll fiúcsapatnak.

Természetesen az átlag, lényegre koncentráló válaszadókhoz, akik önmaguktól helyén kezelik az értelemszerű dolgokat, azokhoz ez nem szólt. :)

2023. márc. 31. 20:55
1 2
 11/13 anonim válasza:

Aktuális még a kérdés?

Mert ha igen, tudok írni pár dolgot, bár hidd el, ha mások véleményére vagy kíváncsi, még az ilyen utikritika.hu féle kicsit már poros régies honlapok beszámolói is sokkal többet érnek mint a gyakorikerdesek.hu

Ami nagyon furcsa a kérdésedben, hogy a lista teljesen szétcsúszott.

Földrajzilag is (Mongólia nem is a Közel-Kelet, nem is arab) illetve ezek között vagy nagyon fejlett és fejletlen, biztonságos és kevésbé.

Nagyon turistás és mondjuk úgy még felfedezésre váró.

Azt is láttam, hogy vendégház és apartman kulcsszavak szerepelnek. Ha hátizsákos, olcsó turistáskodára gondolsz (ami nagyon jó dolog amúgy), akkor főleg alapos utánajárást igényel.

Ami pedig szintén szemet szúrt és kissé sértő, hogy "szükségtelen erőltetett módon nyavajogni próbálkoznia a megszokott unatkozó troll fiúcsapatnak."

Tény, hogy a net tele van károgókkal, meg trollokkal és irigyekkel is.

De miért kell oda tenni, hogy fiúcsapat?

Ugyanúgy lehetne lánycsapat is.

Nem tudod ki van a hozzászólás mögött és lányok ugyanúgy viselkedhetnek így.

Ha még aktuális a kérdés, akkor segítek szívesen, de nem saját beszámolókkal, mert nem is voltam mindegyik helyen a felsoroltak közül, másrészről szubjektív.

Inkább, hogy hogyan merre indulj el az informálódásban.

jan. 31. 10:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó írhatnál, engem is érdekelne főleg Mongólia és Algeria
jan. 31. 11:13
 13/13 anonim válasza:

12-es:

Mongóliában és Algériában éppen nem voltam még, nem is tervezek mondjuk ezekbe az országokba utazni.

Egyébként nagyon jó utazási portálok vannak, még magyarul is lehet találni, angolul főleg.

Ezt kombinálva a hivatalos (Külügyminisztérium Konzuli Szolgálat) infókkal, ez lenne a kiindulási alap.

Ha utána még marad kérdés akkor azt kellene célzottan feltenni itt.

febr. 2. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!