Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Dubai utazásra ennyi költőpénz...

Dubai utazásra ennyi költőpénzt vinni nevetséges 5 napra, 1 főnek?

Figyelt kérdés

Repjegy és szállást nem bele számolva.

Étkezés (nem a legdrágább éttermekre gondoltam), strandolás, vásárolni is szeretnék ha megtetszik valami (főleg ruhát, táskát, smink, stb. ilyeneket szoktam), tevegelés, illetve taxi/tömegközlekedésre gondolok (vagy gondoltam..) kb. 5-6000 dirhamot. Én leginkább bankkártyával fizetek mindenhol.

Csak kicsit elbizonytalanodtam, mert itt olvasok olyanról hogy valaki Horvátországban is 1 milliót költött, meg számolgatták hogy 70 ezer/fő/nap. :S

2023. febr. 12. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 6 éve voltam Dubaiban és a meki pl kb annyiba került mint itthon..
2023. febr. 14. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
6x elkenoriztek ott útlevelet és 2x a táskát. 1x darabokrastedtek . 5 óra ellen szomjan. Magyarok építették szerintem az összes repteret ott mivel chekkoloba van konektor és ott 13C°. Egyébbként a világ összes reptére üres.
2023. febr. 14. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:
6%
A jobbak befektetni mennek Dubai-ba, nem fillérezgetni dilókám! De fapadossal odarepülni, egész nyaralás alatt fillérezgetni, aztán a Facebookon rajoskodni a képekkel, ez annyira proli!
2023. febr. 16. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
@13 Életedben nem jártál Dubaj körül, köszönjük a hozzászólást.
2023. febr. 16. 09:20
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

@14

Köszönöm a megállapítást szép testvérem, devla megáld!

2023. febr. 16. 15:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2023. febr. 16. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
82%
Forint?? Forintba csak Magyarországon számolnak! Az előzőt törölni lehet. Naponta 150, 160 AED költőpenz elég kosztra, taxi, v.metrora, monorail, belépők. Üdv Dubaiból.
2023. febr. 20. 07:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!