Szingapurban- aki volt mar ott- hany napot erdemes betervezni?
Szia. Egy azsiai 3 honapos korut reven toltottem egy hetet Szingapurban kedvesemmel.
A Marina Bays a legjobb hely ahol lakhatsz, mi a mandarin orientalban laktunk ahol volt medence es szuper kilatas. Egy het ugy gondolom elegseges arra hogy egy minimalis feeling et kapj a varoarol.
Nagyon jokat lehet enni szinte mindenhol, foleg a kinai es indiai kaja isteni es nagyon olcso.
Botanikus kertje a vilagon a legjobb es egyik legnagyobb, meg persze van 1000 fele szorakohasi lehetoseg.
Egy nap ajanlom menjetek ki a Sentosa szigetre, ahova visz vonat(monorail)
Erdekesseg, hogy nem kell vegyel metrozasra kartyat siman odaerinted a bankkartyadat, es a rendzser par nap mulva lehuzza amit le kell.
Biztonsag kivalo, tiszta hely, meleg van de ha mar jartal DK azsiaban nagy meglepetesre ne szamits.
Ami nem tetszett: tul tokeletes, mesterseges benyomas, nincs 'lelke',vagy tortenelme.
Jo szorakozast.
A Marina Bay Sand hotel szuper, feltetlenül meg kell nezni, legalabb kivülröl. Most 800 EUR egy ejszaka. A medence biztos szuper a tetejen, mi a Sky barban a medence mellett foglaltunk asztalt, onnan csodalatos a kilatas a Marina Bayra, no meg a lezershowt is megnezzük ott.
A hotel, ahol foglaltunk, szinten rendelkezik a tetejen egy medencevel. Nagyon kivancsi vagyok! Dubai azert mas, ott mar voltam többször, egyik kedvenc helyem, szenzasios, oda mindig vissza fogok terni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!