Hogyan lehet eljutni most Magyarországról Moszkvába?
Repülőjegyet, vonatjegyet nem találtam, gondolom a szankciók miatt. 21 órát meg biztos nem fogok levezetni..
Gondolom valami szankciómentes, nem EU tagországon ketesztül működhet csak.
Ötlet? Utazott Moszkvába mostanában valaki?
Budapest,Isztambul,Moszkva.
Még az egész színjáték elején mikor elvileg repülni sem lehett így járt mindenki akinek Moszkvában volt dolga.
A kûrva anyád a színjáték. Emberek ezrei halnak meg, te meg színjátéknak nevezed? Hülye fåsz.
Kérdező, EU-n kívüli országokon át repülővel tudsz utazni jó pénzért. Ezen kívül Lengyelországból Belaruszon át busszal, de ez esetben körülményes legálisan Oroszországba jutni, mert határellenőrzés Belarusz és Oroszország között nincs, kötelezettséged viszont van arra, hogy határátkelő helyen, az orosz határőrség tudtával lépj be. Sok szerencsét tehát ehhez az útvonalhoz :)
Köszönöm annak aki konstruktívan segített.
Igen, örültem volna a politikai színezet nem kerül a válaszok közé. Ezt egy egyszerű politikamentes utazási kérdésnek szerettem volna ha megmarad. Mint ahogy én sem politikai okból utaznék, hanem egyszerű hétköznapi emberi oldala lenne...
Amúgy Dubai-on keresztül a legocsóbb. Isztambul-on keresztül most tök drága. De ekkora kerülőt...
Na amúgy hátha valakit majd még érdekel a jövőben, találtam egy tök jó keresőt. Nem csak repülővel, henem mással is tervez. Még nem ellenőriztem vissza hogy jó-e... de tetszetős.
Sajnos az Air Szerbia árai is elszálltak. Akár hol szállok át, 350-450e Ft körül van a retúr ár. De az Air Szerbia is csak önmagában ennyi, és még oda el/vissza is kell jutni.
Úgyhogy egyébként a vonat lesz a nyerő asszem. Igaz 2x annyi a menetidő, de lássuk be látványosabb, és töredék áron van. És egy Belorusz nézelődés is belefér. Ott még úgysem voltam.
Budapest -> Terespol: ~13 óra / ~60 EUR
(Na itt van ~12 km köztes távolság amit még nem tudom mivel lehet leküzdeni)
Breszt Central -> Moszkva: ~13 óra / ~70 EUR
És ezeket a vasúttársoságok oldaláról vettem, tehát létező, valós árak és viszonylatok.
Szóval 60e Ft és 30 óra körül ki lehet jutni Moszkvába vonattal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!