Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Hogyan lehet eljutni most...

Hogyan lehet eljutni most Magyarországról Moszkvába?

Figyelt kérdés

Repülőjegyet, vonatjegyet nem találtam, gondolom a szankciók miatt. 21 órát meg biztos nem fogok levezetni..

Gondolom valami szankciómentes, nem EU tagországon ketesztül működhet csak.

Ötlet? Utazott Moszkvába mostanában valaki?

2022. nov. 20. 00:43
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Nézz rá a térképre.
2022. nov. 20. 02:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Törökország - Kazahsztán
2022. nov. 20. 02:40
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

repülövel

Budapest-Moszkva közvetlen repülőjárattal:)

[link]

2022. nov. 20. 07:20
 4/10 anonim ***** válasza:
44%

Budapest,Isztambul,Moszkva.

Még az egész színjáték elején mikor elvileg repülni sem lehett így járt mindenki akinek Moszkvában volt dolga.

2022. nov. 20. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

A kûrva anyád a színjáték. Emberek ezrei halnak meg, te meg színjátéknak nevezed? Hülye fåsz.

Kérdező, EU-n kívüli országokon át repülővel tudsz utazni jó pénzért. Ezen kívül Lengyelországból Belaruszon át busszal, de ez esetben körülményes legálisan Oroszországba jutni, mert határellenőrzés Belarusz és Oroszország között nincs, kötelezettséged viszont van arra, hogy határátkelő helyen, az orosz határőrség tudtával lépj be. Sok szerencsét tehát ehhez az útvonalhoz :)

2022. nov. 20. 10:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak aki konstruktívan segített.

Igen, örültem volna a politikai színezet nem kerül a válaszok közé. Ezt egy egyszerű politikamentes utazási kérdésnek szerettem volna ha megmarad. Mint ahogy én sem politikai okból utaznék, hanem egyszerű hétköznapi emberi oldala lenne...

Amúgy Dubai-on keresztül a legocsóbb. Isztambul-on keresztül most tök drága. De ekkora kerülőt...

2022. nov. 20. 11:55
 7/10 A kérdező kommentje:

Na amúgy hátha valakit majd még érdekel a jövőben, találtam egy tök jó keresőt. Nem csak repülővel, henem mással is tervez. Még nem ellenőriztem vissza hogy jó-e... de tetszetős.

[link]

2022. nov. 20. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Air Serbia repül Belgrádból.
2022. nov. 20. 13:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnos az Air Szerbia árai is elszálltak. Akár hol szállok át, 350-450e Ft körül van a retúr ár. De az Air Szerbia is csak önmagában ennyi, és még oda el/vissza is kell jutni.

Úgyhogy egyébként a vonat lesz a nyerő asszem. Igaz 2x annyi a menetidő, de lássuk be látványosabb, és töredék áron van. És egy Belorusz nézelődés is belefér. Ott még úgysem voltam.

Budapest -> Terespol: ~13 óra / ~60 EUR

(Na itt van ~12 km köztes távolság amit még nem tudom mivel lehet leküzdeni)

Breszt Central -> Moszkva: ~13 óra / ~70 EUR

És ezeket a vasúttársoságok oldaláról vettem, tehát létező, valós árak és viszonylatok.

Szóval 60e Ft és 30 óra körül ki lehet jutni Moszkvába vonattal :D

2022. nov. 20. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Belarusz nem játszik, ugyanis harmadik ország állampolgára sajnos nem lépheti át a belarusz-orosz határt. Ennek oka, hogy egy ilyen mini schengeni övezet van a két országgal, de nincs közös vízumrendszer, ezért rendes útlevél ellenőrzés sincs, viszont pecsét nélkül illegális a határátlépés, és állítólag elég komoly retorziót is alkalmazhatnak. Ha Belarusz felől mész, akkor csak Minszkből, repülővel mehetsz legálisan Oroszországba, de állítólag a külföldi számára az is ez bonyolult folyamat, mivel hivatalosan belföldi járatnak minősül, és ugyebár két vízumot is kérni kell, aminek a beszerzése nem kis pénz, és bürokrácia. Másik megoldás lehet, hogy Rigába repülsz, onnan elvileg még járnak buszok Moszkvába (80 euró áron van Ecolines járat elvileg). De sajnos ebben a jelenlegi helyzetben nem valami egyszerű eljutni sajnos, szállást foglalni nagyon nehéz lesz mert a Booking és az Airbnb kivonult, de más oldalakon még talán még lehet oldani, viszont ennél nagyobb probléma, hogy irdatlan mennyiségű készpénzt kell majd beváltanod, hiszen EU-s kártyával sehol nem fogsz tudni fizetni Oroszországban a szankciók miatt, ráadásul a szállást is ott kell kifizetés kp-ban. De drukkolok, hogy összejöjjön a moszkvai utad, ha sikerült, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, már régi vágyam meglátogatni Moszkvát (mielőtt valaki itt politikailag betámadna, én is mélységesen elítélem a gyilkos háborút, és Putyint, meg mindent, de ez szerintem még nem kéne ok legyen arra, hogy gyűlöljünk egy komplett országot, népet, kultúrát)
2022. nov. 20. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!