Törökország vagy Izrael szebb turistalátványosságokban/tengerpartban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 13:40
1/9 anonim válasza:
Izrael nekem sokkal jobban tetszett.
2/9 anonim válasza:
Törökország egy kulturálisan is, földrajzilag is egy rendk0vül szerteágazó ország. Fényévekkel hobb turista szempontból, mint Izrael. És nem, nem az ötcsillagos döglésre gondoltam.
3/9 anonim válasza:
Torokorszag fenyevekkel jobb celpont mint Izrael. Ossze sem hasonlithato.
4/9 anonim válasza:
Izrael fényévekkel jobb, ott a Vörös-tenger, a Negev-sivatag, Tel-Aviv, Jeruzsálem, Haifa, Holt-tenger, Galileai-tenger. Törökországban van egy Isztambul, ami hányadék meg egy Cappadoccia a többit meg jobb ha messziről elkerülöd, mert nem biztos hogy túléled.
5/9 anonim válasza:
Számomra Izrael kulturális és vallási látvinalói többet jelentenek, persze ezzel nem akarom a török emlékeket leminősíteni, mert azokat is megnézném egyszer.
6/9 anonim válasza:
@4 Isztambul a világ egyik legkirályabb városa, Kappadókia meg nagyjából annyira veszélyes, mint Veszprém.
Amúgy szerintem egyikkel sem lehet mellélőni, mindkét ország dugig van látnivalókkal, annyi, hogy Izrael végtelenszer drágább.
7/9 anonim válasza:
6
Rosszul olvastad. Nem erre a kettőre írta valaki hogy veszélyes.
8/9 anonim válasza:
Törökország nekem simán a kedvenc országom. Minden téren különleges. Izraelben csak egyszer voltam, megnéztem a kötelezőket és úgy pont elég is volt. Arról nem beszélve, hogy egy-másfél hét Izraelből kifér vagy 2 török út.
9/9 anonim válasza:
8, "megnéztem a kötelezőket és úgy pont elég is volt"
A Massada-t is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!