Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Van olyan Indonéz sziget ,...

Van olyan Indonéz sziget , ahol nem kötelező a kovid oltás ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Miért pont Indonéz sziget? Magyarországon sem kötelező. Szerintem nagyon kevés ország tette kötelezővé. Indonéziában valószínűleg nem is jutott annyi oltóanyagra, hogy kötelező legyen.
2022. jún. 30. 08:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem kell fűteni télen.
2022. jún. 30. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az a tapasztalatom, hogy a távoli helyekre eljutás ugyanúgy IQ-t igényel, mint az, hogy az ember felismeri, a Covid oltás fontos és jó.

Ezzel azt szeretném neked jelezni, hogy azok az utolsó trógerek, akik az oltás fontosságán rugóznak úgysem jutnak el Indonéziába. És hiába toporzékolsz, akkor is komoly szellemi korlátot érint a kérdésed.

2022. jún. 30. 10:54
 4/8 A kérdező kommentje:
3# Köszönöm, hogy kérdésem alapján , rögtön meg tudtad mondani, hogy mennyi az IQ-m. Bár én csináltattam IQ tesztet egy „ igazi " orvossal, de akkor szólok neki, hogy dobja ki a doktoriját ! Toporzékolni , én ?
2022. júl. 1. 07:14
 5/8 anonim ***** válasza:

#4: Ne foglalkozz az ilyen kötekedő idiótákkal. Ezeknek ha azt mondják hogy a föld lapos akkor te leszel a hülye, mert szerinted nem az. Ismeretlenül minősítenek másokat, mert nekik más a véleményük. Sajnos ilyen világot élünk.

Amúgy a kérdésedre válaszolva nem hinném hogy szigetenként eltérő a szabályozás, indonézia elég nagy ország, de a beutazás feltételei azonosak. Reméljük előbb-utóbb vége lesze nnek az idióta őrületnek és az egészséges emberek is utazhatnak szabadon, azt kell kivárni, már ha nem találnak ki addig újabb dolgot, amivel korlátozhatnak. Ráadásul nem csak Indonéziát kell nézned, hanem az átszállási helyszín előírásait is, tehát elég nehéz a dolog.

2022. júl. 3. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Indonéziában nem utazhatsz be oltás nélkül és vizumot meg 30 napra kapod amit nehéz meghosszabítani.

Indonéziában most megint jönnek a szigorítások.

Feleségem indonéz szóval elég sok mindent tudok.

2022. júl. 27. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Indonéziában sokan élnek, logikus lenne, ha ritkítani akarnák a népességet.
2022. júl. 27. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy az indonéz szigetek nem élveznek autonómiát, vagy ha van is (nem tudom), ekkorát biztosan nem, tehát ha belépsz az országba, egységes szabályok szerint lépsz be. Ha előírás az oltás, akkor nem tudsz alóla kibújni.
2022. aug. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!