Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Melyik Ázsiai ország árai a...

Melyik Ázsiai ország árai a legbarátságosabbak?

Figyelt kérdés

(3 fő menne)

Esetleg tudja valaki hogy melyik ázsiai ország a legolcsóbb?

illetve melyik nem kér oltási kártyát?

2022. febr. 11. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem gondolok semmit. amit írtam, az úgy van. Mumbaiban annyi is. az, hogy te nem a legagyobb városában tartózkodsz, lehet, hogy 50 euró. De ez igazándiból nem is olyan hű de olcsó ,Indiában egy ember több napig dolgozik ezért a pénzért.
2022. ápr. 20. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:

10-es ... Amúgy jó szórakozást! Semmiképp nem veszekedni szerettem volna. Lépjünk túl rajta.

Amúgy Voltál már Keralában TRV városában? Thiruvantapurnam vagy vmi ilyesmi...

Itt is lehet találni 50 euró körül luxus szállást?

2022. ápr. 20. 15:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Saját jogán nem túl érdekes hely, csak Koccsiban voltam a nagyvárosok közül, itt inkább a természeti értékek a lényegesek. Máshol nem is néztem luxusszállást, általában hátizsákozom.
2022. ápr. 20. 18:02
 14/16 anonim ***** válasza:
szuper. jó időtöltést, szórakozást!
2022. ápr. 20. 19:41
 15/16 anonim válasza:

Egyes kommentelő talán te vagy a beszari ezért adattad be az oltást, emellett még fogyatékos is vagy😂. Bill Gates-nek az oltásában bízol te idióta,amikor még ő se adatja be magának? Rengeteg ember meghalt az oltástól,ne is nevezd magad embernek te mocskos féreg!

91/F

Imre

2022. szept. 2. 17:28
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös 91F "Imre bácsi"

Azért elég szép életkor ez, Imre bácsi hogy ilyen alpári stílusban tetszik írni egy vadidegennek, tessék lecsillapodni , meg tetszik öregedni ennyi idegeskedéstől! :D

2022. szept. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!