Megbízható a 12Go Asia oldal?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék róluk megtudni.
Hasonló a telekocsi szolgáltatáshoz, annyi különbséggel, hogy Ázsiában használható.
2022. febr. 2. 14:33
3/11 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló!
kipróbáltad vagy nem?
2022. febr. 2. 17:37
6/11 anonim válasza:
Annyira jó, hogy mindig olyanok szólnak hozzá, akik Ázsiához legközelebb Hajdúszoboszlón jártak. A 12Go-val semmi gond nincs, például remekül kikerülhető vele az esetenként eléggé hajtépős indiai vonatjegy vásárlás. Fejlettebb helyeken, mint Thaiföld, Malajzia vagy Vietnám túl sok értelme nincs kifizetni a jutalékot, ha csak nem valami olyasmit akarsz csinálni, amire tutira magadénak akarod tudni a jegyet (mittomén keleti Orient Express).
7/11 A kérdező kommentje:
5-ös Írd már meg, hogy miért átverés az oldal. Hogy vertek át?
2022. febr. 2. 20:02
8/11 anonim válasza:
Engem is átvertek már párszor, de nem adom fel! Hinni akarok bennük!
9/11 anonim válasza:
7
Megvettük a repjegyet aztán nagy büdös semmi. Nem kaptuk meg a boarding passt. Nem csak én, 8 fős társaságból senki. Kathmaduból mentünk Delhibe. Aztán megoldódott mert megvettük az Air India honlapján, ötödannyiért és minden zökkenőmentes volt.
10/11 NTBS válasza:
Én még nem próbáltam. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!