Dél- Ázsiában kezdésnek melyik országot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Jártam már Ázsiában a fejlettebb országokban (Japán, Kína- Hongkong, Thaiföld), de most szeretnék a járvány után más országokat is meglátogatni. Jelenleg Dél- Ázsiában gondolkodok, konkrétan Pakisztánban, Indiában, Nepálban és Bangladesben.
Mivel eddig fejlett, vagy viszonylag fejlett országokban jártam, nem tudom, hogy e négy ország közül melyik az az ország, amely nem ad azért olyan brutális kultúrsokkot és egy átlagos turistának nem okoz nagy gondot. Tehát jó a közbiztonság, a higiénia elfogadható, a helyiek nem idegenellenesek.
Ezek közül melyik országot érdemes meglátogatnia egy "kezdő" turistának?
2021. dec. 19. 18:56
11/23 anonim válasza:
Akkor legyen Nepál! Tojikiston meg menjem a búbánatba!
12/23 anonim válasza:
Pakisztanbol irok, most itt elek. Annyira nem ajanlom. Korabban negy evet Indoneziaban eltem, minden nap visszasirom. Van nepali kollegam tobb is, illetve Jo par mas nemzetisegu kollegam dolgozott ott hosszabb idot. Chill egy orszag nagyon kedves emberekkel. Ne hagyd ki
13/23 anonim válasza:
12.-s miert nem ajanlod Pakisztant?
14/23 anonim válasza:
Az emberek miatt. Meg pl Iszlamabad kva draga, szar a klima es lehuzos. Nyilvan ha egy nap utan elhuzol a Hunza volgybe az okes. De hat a Himalaja Nepalban is van. Az eszaki hegyvideken kivul mashova nem erdemes menni. Foleg nem Karachi, Lahore vagy Quetta. Nyilvan kevesebben turaznak itt eszakon mint Nepalban. Erintetlen, vad es nomad. Nepalban pl az Annapurna kor vagy az Everest alaptaborig vivo uton vegig vannak szallasok, ettermek stb. A Hunza volgyben jobban fel kell keszulnod egy 2-3 hetes trekking re. Eszakon az emberek is okesak. A Balti torzs szimpi. Remelem segitettem a dontesben
15/23 anonim válasza:
14.-s ha a kerdezonek nem is nekem mindenkepp segitettel a dontesben. Mar regota mennek eszakra. Annapurna mort mar megjartam. Most lenne a Karakorum es Kalash volgye.
16/23 anonim válasza:
Orulok 15. Dragaba fajnak itt a turak a Himalajaban, mert hordart kell fizetni, egy darabig 4 wheel kell, profi kemping szett is, mert nem nagyon van szallas. Idegenvezeto...Akar tobb ezer dollar is lehet sztem a K2 alaptaborig egy tobb hetes tura. Itt tagja vagyok egy helyi tura meg hegymaszo WhatsApp group nak, ha valami konkretan erdekel, rakerdezek.
17/23 anonim válasza:
Tányleg Tádzsikisztán a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!