Maldív szigeteken egy 5 csillagos resortban nyaralni mennyire számít luxusnak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 11:24
11/24 anonim válasza:
Egyertelmüen luxus! Az en penztarcamnak legalabbis..
1 ejszaka 350 ezer forint ? Sajnos a felet sem keresem meg EGY HONAPBAN. Nem,hogy Maldivon nem voltam meg, de meg belföldön sem 5*os szallodaban.
De senkitöl nem irigylem, örülök, ha masnak jobbra telik. Menj el, utazz, elvezd az eletet, ha megteheted. :-)
12/24 Hurtu válasza:
Szerintem nagyon gáz. Ilyennel beégés lesz a haverok előtt.
13/24 anonim válasza:
Mi a kérdés értelme?
Nem értem.
14/24 nandi2 válasza:
Ha Fideszes NER - lovag vagy,...akkor mindennapos állapot...
15/24 anonim válasza:
Szerinted az átlag magyar ilyen helyre jár nyaralni? Nem? Akkor meg is válaszoltuk a kérdést. Egy ilyen nyaralás fejenként az egy milliót is elérheti, de alaphangon fél misi.
16/24 kriszpo válasza:
Nekem (nekünk) az. Szerintem a közép réteghez tartozó emberek nagy részének is. De ha megteheted, akkor menj! Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Én nem irigykedek. Lehet egyszer kipróbálnánk, aztán többet soha, nem nagyon szeretjük a luxust.
17/24 feketepeter válasza:
Tobben is feszegettetek, hogy mi a kerdes ertelme... nos, a kedves kerdezo nem a sajat penzebol megy oda, hanem meghivtak!
A tobbit a fantaziatokra bizom.
19/24 anonim válasza:
A Maldív nem mindenkinek való, persze el lehet menni költeni oda, de attól még proli maradsz, ugyanakkor a 14-es hozzászólás féle politikai egyéneket is kinézik, azok is a proli kategória csak más tekintetben. A Berki féle emberek se oda valók, tipikusan csak Instára posztoló ámítómesterek. Maldívra az ilyen Gattyán féle self made man-ek utaznak általában, plusz fotósok, modellek, zenészek. A szigetcsoport hangulata is olyan, persze azért nem egy Ibiza, de ezeknek a helyeknek megvannak úgymond a szakmái és annak közönségei. Ha te vagy én megtehetnénk alkalmanként az ilyen szigetcsoportokat, meglenne már a törzshely, mert érezted volna közeg hangulatát hogy idegen, vagy olyan típusú emberek járnak oda ami a te szájízed, világod.
20/24 anonim válasza:
Ugyanakkor érdemes ilyen helyekre jó sok lehetséges plusz költséget számolni, eü szempontból. Ha Maldívon megráz egy medúza, megcsíp valami trópusi, egyéb betegség, nem lesz ott egy szuperkórház, csak a helyi szigeti indiai eü csodaszerekkel gyógyító fószer, aki tuti elkér majd egy valag pénzt a gyógyításért, amit vagy kiperkálsz, vagy belehalsz a csípésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!