Indonéziának van olyan szépnek nevezhető városa, ahol még meg is éri sétálgatni, gyönyörködni a városban?
Figyelt kérdés
Pár szép városa azért van Délkelet-Ázsiának, mint pl.: Hanoi, Hoi An, Luang Prabang, Vigan (csak sajnos eléggé a világ végén van), vagy pl. Szingapúr (ez mondjuk nyilván más jellegű, mint a felsoroltak). Indonéziában tudtok olyan várost mondani, ami szerintetek szépnek nevezhető. Illetve Dél-Kelet-Ázsia többi részét is beleszámolva?2021. dec. 1. 23:18
1/7 anonim válasza:
Yogyakarta szerintem eléggé rendben van, plusz nem olyan skanzen, mint Luang Prabang. Szépnek mondjuk nem szép, de azért az ázsiai nagyvárosokba nem is azért megy az ember.
2/7 anonim válasza:
Hagyomanyos ertelemben nincs szep varosa.Nekem amugy Vientiene is tetszett.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es: Ez mondjuk eléggé szubjektív kérdés, de rákeresve én Yogjakartát elég szép városnak látom. A Malioboro mesterkélt rész lehet hogy nem mindenkinek tetszik, viszon ott van a Kota Gede nevű óváros, ami Jakarta óvárosával ellentétben nagy koloniális épületekből, hanem szűk utcákból, meg hagyományos házakból áll. Plussz Ubud város is megér egy sétát, ahol a modernizált homlokzatok mellett még azért lehet gyönyörködni a hagyományos házakban, a szép kőfalakban és templomokban, meg persze városi növényzet is sokat tesz a városhoz( egy internetes "most beutiful small towns and villages" online listában is helyet kapott Ubud).
2021. dec. 5. 13:37
4/7 anonim válasza:
Ubud minden csak nem szep, 5 napot voltam sajnos, raadasul egy turistagetto.
5/7 anonim válasza:
@3 Rákeresve lehet, hogy így gondolod, jártam 2 hónapot Indonéziában meg összesen majdnem 2 évet utaztam Ázsiában ennek megfelelően mondtam, hogy nem a nagyvárosok miatt megy az ember jellemzően.
6/7 anonim válasza:
Hat nincsenek szep varosok. Jogja az talan okes, de szepnek azt se mondanam. Negy evet eltem ott. Ha setalgatni akartam akkor atmentem Szingapurba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!