A Maldív-szigeteken január-március (december-április) a fő szezon. Az gáz, ha szezonon kívül mennék, amikor olcsóbb? Mennyire zavarna be az időjárás? Szezonon kívül állítólag esik, fúj a szél, vihar van.
Egy csomó pénzt és időt eltapsolsz azért, hogy a világ túlfelén nyarlalj.
Ahelyett, hogy itt nézelődnél Európában, a kultőra bölcsőjében, a hegyek és tengerek közt a jó időben.
Konkrétan monszunszezon van most ott, annak is a csúcsa. Ilyenkor a hoteledben kuksolhatsz és élvezheted a szálloda szolgáltatásait - ha ez neked öröm cserébe mondjuk 20-30%-kal alacsonyabb árakért, akkor hajrá.
De ahelyett, hogy egy drága úticélt akarnál olcsósítani, menj inkább egy eleve olcsó országba, aminek hasonlóan szép tengerpartja van. Indonézia vagy a Fülöp-szigetek a két legegyértelműbb, esetleg Zanzibár.
1# Igazad van.
2# Igazad van.
3# Nézelődök Európában is, rengeteg helyen jártam már, senki se a Maldív-szigeteken kezdi az utazgatást... Legalábbis senki Európából. De sok éve a legnagyobb álmom a Maldív-szigetek. Fehér homok, világoskék víz, pálmafák... Csak régen nem volt rá pénz, most azonban már egyre elérhetőbb cél. Úgyhogy kikacsintanék Európából. :)
4# Első mondatodban igazad van. A második az személyeskedő piszkálódás, amit látatlanba-ismeretlenbe irkálsz a net védelme mögül. Személyesen mondanád valakinek, aki a Maldív-szigetekről kérdez? Hogy hazudjon? Feltételeznéd, hogy mutogatni akarja, és nem átélni? Legyél kedvesebb.
5# Igazad van. Viszont nekem tényleg a Maldív-szigetek az álomcélpontom. Inkább várok az utazással addig, amíg egyrészt eltűnik a korona, másrészt meg lesz elég pénz 2 hetet fizetni, főszezonban. Ha elmennék pl. a Fülöp-szigetekre, azt érezném, hogy az utazás árát félre kellett volna tennem a Maldív-szigetekre. Nekem az tetszik, hogy ott nincs szikla, csak a síkság, szigetek és atollok... Ragyogó világoskék víz. Hófehér homok, nem sárga. Csodás trópusi növényzet. Szóval minden, ami Maldív-szigetek.
Azt mondod, sok helyen jártál már. Aztán kiderül, hogy utazási kultúrbunkó vagy. Nulla tárgyi tudással, kellő önélzettel megáldott kis latol.
Tényleg alap dolog, hogy értelmes dolgokra told el azt a rengeteg pénzt amit összeszedtél, és ne legyél kultúr és utazási bunkó.
De ehhez földrajzi tudás, alternativák mérlegelése is kellene, kisfiú.
Mellesleg hármas voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!