Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Egy nem zsidónak van joga...

Egy nem zsidónak van joga hosszabb ideig munkát vállalni, vagy akár letelepedni Izraelben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez most nem éppen a megfelelő kérdes, mivel most igencsak felütötte a fejét a konfliktus a palesztinokkal, viszont nem is a közeljövőben mennék, ha egyáltalán beengednek, mert még fiatal vagyok hozzá. Viszont ismerősök meséltek, akik voltak ott, videókat is néztem az országról, és megtetszett, egyik kedvenc országommá vált, és szivesen töltenék el ott időt huzamosabb ideig, aztán majd meglátjuk. De mint ahogy a kérdésből kitalálhattátok, én nem vagyok zsidó, és hallottam, hogy ez igencsak megnehezíti azt, hogy el tudjak kezdeni ott egy életet. A kérdés az, hogy igazak-e azok a pletykák, hogy nem zsidóknak nem adnak letelepedési engedélyt, csak akkor, ha beházasodsz oda/zsidó származású a házastársad?

2021. jún. 5. 09:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem pár millió, de sok. Látod, ez is egy felmentési ok. Nem lenne fer rákényszeriteni az arabokat, hogy a véreik ellen harcoljanak.
2021. jún. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!