Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Miért vagyok ennyire beszari,...

Miért vagyok ennyire beszari, hogy lelépjek fél évre Ázsiába? Mindig az van bennem hogy hogy fogok boldogulni, mit szólnak az emberek, a családom hogy felmondok.

Figyelt kérdés
Csak az első lépést kéne megtennem, hogy megvegyem a repülőjegyet, utána már beindul. De egyszerűen túl beszarinak érzem magam. Pedig mindig ez volt a vágyam, hogy itt hagyok mindent és utazgatok a nagyvilágban. De nem tudok nyugodt lenni, mert hogy mit szólnak...tudom hogy le kéne szarni és megindulni.
2021. ápr. 28. 09:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
Na pont az ilyen emberek jarjak be a vilagot tipikusan.
2021. ápr. 28. 19:25
 12/19 anonim ***** válasza:
28%

Angollal kitörölheted a fenekedet. Nem, nem érsz vele semmit Ázsiában. A forgalmasabb helyeken beszélik, a turista paradicsomokban. Nem országot érts ezalatt, hanem várost, városrészt. Vidéken meg lennél halva, mivel ott nem nagyon beszélik egyáltalán az angolt.

A hátizsákos turistáskodós helyeken meg pont az utóbbi helyekre esnek. Egyáltalán mi lenne a célország?

A többi dologba bele se megyek inkább, hogy mennyire lenyúlnának, esetleg kirabolnának téged, ha meglátják rólad fogalmad sincs a helyi nyelvről, stb.

Ez a hátizsákos turistáskodás csak szépen előadott mesék szoktak lenni. Megsúgom sokszor az ilyen blogok, vlogok mind csak előre megrendezett kamuk.

2021. ápr. 29. 08:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyere velem, en ugyanezt tervezem:D Igaz nekem konkret tervem van, nem csak turistaskodni. De miért monszun idejen szeretnel menni?
2021. ápr. 30. 23:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Nagyon max. januártól dolgoznom kell, nem tudok máskor menni. Munkába állnom meg muszáj ha nem akarok éhen halni :/
2021. máj. 1. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Mar csak azért írtam, mert en se szivesen megyek oda egyedül, viszont nekem csak ôsz-tél lenne megfelelô. Viszont ha nem lennének anyagi gondjaim, mint neked, tuti nem agyalnék ennyit rajta. Hajrá! :)
2021. máj. 1. 14:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hozzáteszem, azért is toltam ki az indulást akkorra, mert jelenleg hotel karantén szabaly van az orszagba(en nem kivanom beoltatni magam), szoval ha eddig nem tudtal errôl, akkor szólok.
2021. máj. 1. 14:12
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen, tudom ezt a karantént. Ez is visszatart, van egy meghatározott összeg, amitől többet nem tudok vagy nem szeretnék az utazásra költeni. És nem szívesen fizetnék saját zsebből 10 napos hotel karantént + teszteket.

De most már új úti célokat is nézegetek, lehet elsőre sok lenne 3 hónap Ázsiában. Valami közelebbit kéne néznem :D

2021. máj. 1. 14:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha kozelebbi, akkor Kanári-szigeteket ajanlom. En mar jartam ott, egy hónapot toltottem a szigeteken, egyszerûen tökéletes ott minden es kozel van, mégis kicsit egzotikus, nem annyira draga.
2021. máj. 1. 15:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Ázsia gigászi.
aug. 16. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!