Egy jaipuri utazás esetén érdemes elmenni kirándulni a Tadzs Mahalhoz?
Figyelt kérdés
Mármint kirándulás alatt azt értem, hogy miután bejártad a Tadzs Mahal komplexum területét, visszamész a jaipuri szálláshelyedre. Agrába más miatt nem igazán látom értelmét sokat ott időzni, a Tadzs Mahal viszont akkora látnivaló, hogy ha csak ezt nézed meg, már megéri az indiai utazás, meghát nincs olyan messze Jaipurtól. Csak mert tervezgetem a jaipuri párnapos utazást, és közben egy kirándulásra elmennék a Tadzs Mahalhoz.#Jaipur
2021. ápr. 10. 16:33
11/15 anonim válasza:
Autóval közlekedni Indiában nem egy éltebiztosítás. Bár ott semmi sem az.
"Jaipur többet tud adni, mint pl. Delhi"? Ez a te véleményed, de Delhi "kicsit" nagyobb és több a látnivaló, szóval ha választanál a két város között, akkor azért gondold meg.
12/15 anonim válasza:
@11Dzsajpur amúgy összehasonlíthatatlanul jobb város, ott is sokan élnek, de sokkal kevésbé nyomasztó a tömeg, látnivaló meg van végtelen, erődök, Hava Mahal, bazárok, utána meg lehet utazni tovább Radzsisztánban, ami első indiai útnak szerintem jóval könnyebb, mint Uttar Prádes.
13/15 A kérdező kommentje:
12-es: Ebben teljes mértékben egyetértek, viszont ha már ott vagyok, azért megnézném a Tadzs Mahalt is, India majd csak ezután mennék Jaipurba, esetleg Rádzsasztán más részeibe is( van Rádzsasztánban még bőven látnivaló). Ha nem tenném, kicsit olyan érzésem lenne, hogy voltam Párizsban, de nem néztem meg az Eiffel-tornyot, a Tadzs Mahal nagyjából akkora látnivaló. Ez az én véleményem, lehet, hogy valaki annyira nem tartaná fontosnak a Tadzs Mahal meglátogatását.
2021. ápr. 11. 19:30
14/15 A kérdező kommentje:
Egyébként Ozonetv-től láttam, hogy ottani hozzáértő söfőrrel annyira nem vészes a közlekedés.
2021. ápr. 11. 19:32
15/15 anonim válasza:
@13 Nem is arra értettem, Delhivel összevetve jobb hely. Imádom Indiát, de Delhi bőven elég volt egyszer. Uttar Prádesben viszont Varanászit ne hagyd ki, az a város fantasztikus, Dzsaipurból olcsó oda lehet repülni. Agrába amúgy vonattal simán el lehet jutni, másodosztályon teljesen oké, plusz százfogásos étkezés is jár a jegyhez, Indiában még egy vonaton sem lehet rosszat enni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!