Hogy lehetne legolcsóbban japánba eljutni? (Illetve nagyjából 2 hetes nyaralás mennyibe kerül ott?)
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 12:41
1/11 anonim válasza:
Repülővel mennék a helyedben, nem hajóval.
Megpróbálhatnánk, hogy megkeresed az általad talált legolcsóbb jegyet, aztán megkérded, én mennyiért találok ilyesfélét. A javasolt megtakarítás felét pedig kifizeted nekem bónuszban.
Mindketten nyernénk az ügyön.
2/11 anonim válasza:
Repjegy 150 környéke, szállás napi 20-50 ezer, kaja napi 15-20 ezer ha minimálba nyomod. Egyéb napi költségek 10-20 ezer.
3/11 anonim válasza:
1M alatt bele se kezd! Én, olcsó jeggyel mentem Taiwan-ra, onnan hajóval.
4/11 anonim válasza:
Ha most lefoglalod optimistán azt feltételezve, hogy el is tudsz majd menni (csak olyat foglalj ahol ingyenes a lemondás), akkor elég jó ajánlatok vannak szállások terén.
5/11 anonim válasza:
Szállásból a kapszulahotelt válaszd!
6/11 anonim válasza:
5
Most éppen gondolom a járvány miatt de egész lakást kapsz éjszakánként 6-8 ezerért Tokió külvárosaiban.
7/11 anonim válasza:
Ha nem lenne járvány akkor is csak rémisztő magas árakon tudnál kimenni, az olimpiai játékok mindenhol felnyomják a szállások és turizmus árát.
8/11 anonim válasza:
Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést.
9/11 NigelB válasza:
Moszkván át vonattal Vlagyivosztokig, onnan hajóval. Én így mentem. A repülő árának tizedéből kijött. Igaz nem mostanában volt, és ráértem.
10/11 anonim válasza:
Egymilla alatt csak akkor tudnál ott lenni ha egy csöves módjára élnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!