Itthonról lehetetlen Tajvanon munkát találnom?
Szerintem az esélyed kb nulla.....mint bármelyis másik,ennyire távol eső országnál.....
Ez az itthonrol munkát keresek dolog kb ausztriával meg németországgal működik.......persze lehet szerencséd,de a realis eselyed gyakorlatilag elhanyagolhato
Ha olyan szakmád van akkor talalhatsz.
Tajvan az elektronikai ipar egyik nagy központja. Ezen kívül Angoltanárokat még szívesen látnak.
Szia,
Amennyiben tényleg folyékonyan beszélsz kínaiul, és releváns a gazdasági végzettséged, nem jelenthet problémát, de arra készülj hogy a bérek Budapesthez képest nem kiemelkedően jók (sőt), és az albérlet drága. Javaslom hogy regisztrálj álláskereső weboldalára mint pl a 104, illetve nézz szét linkdinen, de ez remélem triviális. A vírus miatt most nem egyszerű vízumot kapni. Amúgy sem, de most úgy hallom, még jobban.
Tajvan szerintem a legjobb ország a világon egyébként, te miért szeretnél ott élni?
3:
Ezt az angol tanári dumát felejtsük már el. Angol tanárként akkor tudsz elhelyezkedni, hogyha valamelyik angol anyanyelvű ország állampolgára vagy, máskülönben szóba se állnak veled. Nem, még angol tanári végzettséggel se. Nem csak én mondom ezt, néz utána TEFLes fórumokon mennyien panaszkodnak erre.
Olvastam egy nő írását, ő panaszkodott, hogy alig akartak neki munkát adni, hiába beszélt folyékonyan angolul, a saját országában hiába van több éves angol tanári tapasztalata, stb. Amint összeházasodott az amerikai férjével azok az iskolák kezdték el szószerint már zaklatni állásajánlatokkal, amik azelőtt zsigerből elutasították. Még azt is vállalták ezek az iskolák, hogy akkor is alkalmaznák, hogyha nem lenne semmilyen végzettsége.
Szóval, hogyha valaki nem rendelkezik angol anyanyelvű ország állampolgárságával alig fognak szóba állni vele az ázsiai országok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!