Hajóval még Amerikába is el lehet jutni nemhogy Ázsiába.
2021. jan. 5. 10:22
22/36 anonim válasza:
Kérdező, BÁRHOVÁ eljuthatsz a Földön légiközlekedés nélkül.
Évezredek óta használ az emberiség hajókat.
2021. jan. 5. 10:27
23/36 anonim válasza:
18-as vagyok,
Akik lepontoztak, regéljék már el nekem, hogy hány Emirates, Qatar vagy akár Wizz air, Ryanair gépz uhant már le!
Ja hogy egy sem? Igen, biztos meg fogtok halni, mert az nem létezik, hogy a vasmadár fent tud maradni.
2021. jan. 5. 10:34
24/36 anonim válasza:
Tök mindegy mivel utazol,bárhol érhet baleset.
2021. jan. 5. 10:36
25/36 anonim válasza:
#23: Mindig van egy első eset. Ha nincs a géppel baj akkor hülye a pilóta (Germanwings) vagy lelövik a oroszok vagy az irániak vagy akárkik. Ajánlom figyelmedbe a NatGeo légikatasztrófák sorozatát. A legtöbb balesetet apró hibák sorozata okozza, amik külön-külön nem okoznának gondot, de együtt végzetesek. Engem nem a halál gondolata rémiszt, tudom, hogy egyszer meg fog történni, hanem az, hogy TUDOM, hogy végem perceken belül. Ezért nem ülök repülőre. Van egy mondás: zuhanó repülőgépen nincsenek ateisták. Hát nekem jó itt a földön. Tartson bár tovább az út.
2021. jan. 5. 11:02
26/36 anonim válasza:
A légikatasztrófák ritkán végződnek úgy, hogy kivétel nélkül mindenki meghal a fedélzeten utazók közül. Azaz nem TUDHATOD.
Te a kiszolgáltatottságtól félsz, nem a légiszerencsétlenségtől. Azt pedig számos területen meg lehet tapasztalni akkor is, ha nem repülsz.
2021. jan. 5. 11:10
27/36 anonim válasza:
Igen persze. De az Orosz vízumot mindenk~pp szerezd be ha nem akarsz Iránon át menni. A legefyszerűvb oroszország on átmenni. Habarovszk közelében atkelsz az Amuron és végig délnek kinan keredztül. Így kínai vízumot se felejtsd el.
Eszközök: tömegközlekedéssel pl vonat busz de a vonat egyszerűbb, biciklivel vagy gyalog mehetsz.
2021. jan. 5. 11:22
28/36 anonim válasza:
10: te akartál Amerikába is vonattal + hajóval utazni? :-))))
2021. jan. 5. 11:34
29/36 anonim válasza:
"Van egy mondás: zuhanó repülőgépen nincsenek ateisták."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!