Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Kb mennyibe kerül egy egy...

Kb mennyibe kerül egy egy hónapos nyaralás Japánba?

Figyelt kérdés

2020. nov. 15. 23:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
13%

21: hát ha eddig csak anyuci-apucival voltál a horvát tengerparton, akkor nem feltétlenül rögtön Japánban kellene kezdeni (nyelvtudás nélkül) az önálló utazást.

Szerintem. :)

2020. nov. 19. 10:51
 22/30 anonim ***** válasza:
85%
@21 Mondjuk Japán pont ritka könnyen navigálható hely, minden működik, a menetrendeket simán tudod csekkolni, a városok rendezettek, a szállások tiszták, az egészségügy kiváló, alacsony az erőszakos bűncselekmények száma. A legnagyobb kihívás nagyjából átszállni egy reptéren oda meg vissza, de ezt szerintem egy 37-esnél magasabb IQ-val rendelkező ember elég könnyen megoldja. Ha Burkina Fasoról vagy Tádzsikisztánról lenne szó, akkor én sem ajánlanám tapasztalat nélkül, de Japánba tök nyugodtan mehet bárki.
2020. nov. 19. 12:05
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
22) na igen, csak nincsenek rendes címek, utcanevek sincsenek, a tokiói metrón meg szerintem a császár se ismeri ki magát egykönnyen, illetve az információs tábla is japán :D folyamatosan GPS-t kell használnod (ajánlott hordozható wifi beszerzése) a legegyszerűbb tájékozódási feladathoz is.
2020. nov. 19. 12:14
 24/30 anonim ***** válasza:
66%
@23 A hordozható wifit 2020-ban úgy hívják, hogy SIM-kártya a reptérről négyezerér'. Lehet, hogy csak nekem magas az ingerküszöböm, de szerintem ahol normálisan jár a tömegközlekedés, nem kell az utolsó pohár vízre is alkudni, a taxisok kapcsolnak órát meg kis eséllyel rabolnak ki a nyílt utcán, az mind rettentő könnyű hely.
2020. nov. 19. 13:44
 25/30 anonim ***** válasza:
52%
Te Horvátba a proliék járnak nyaralni, a zsíroskenyér lakótelepről.
2020. nov. 19. 14:56
 26/30 anonim válasza:
100%

Van egy jó Youtube csatorna (angol nyelvű) amit ajánlok, bemutat sok érdekes dolgot, tippeket is hogy mit nézz meg, mi-mennyibe kerül egy úton. A neve Abroad in Japan. Egy brit srác csatornája, tele bőven brit fekete humorral.

Mi gondolkodtunk rajta hogy nászútra oda megyünk, akkor nem spórolósan olyan 2 milkát számoltam 2-2.5 hétre, de mi ugye 2-en vagyunk. Szóval 2 milla 1 hónapra 1 embernek valós lehet. De előtte érdemes valóban máshova egyedül utaznod, ha tudsz, hogy meglásd, milyen is az.

2020. nov. 21. 10:45
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt a gyakorin mindenki úgy dobálózik a milliókkal, hogy azt is hihetném, Magyarországot hozzácsatolták Svájchoz. A Facen meg megy a nagy Orbán szídás. Akkor miért, ha ekkora jólét van?
2020. nov. 21. 12:29
 28/30 anonim ***** válasza:
26%

Max a kis tizenéves tinikék dobálóznak itt a milliókkal, akiknek fogalmuk sincs róla, mi az megkeresni. Meg max. azok, akiket még 30 évesen is, anyuci-apuci tart el.

2020. nov. 21. 12:43
 29/30 anonim válasza:
Vigyél engem is!😂
2020. nov. 21. 12:45
 30/30 anonim válasza:

16: [link]

retard

2021. jan. 4. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!