Mekka határában ellenőrzik, nem akarnak-e hitetlenek a városba bemenni? Hogy lehet bejutni oda?
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 21:12
1/7 anonim válasza:
Filmajánló: Hologram a királynak
2/7 anonim válasza:
Elég hamar kiderül, ha odamész egy magyar útlevéllel, turistavízummal és mondjuk a “hány alappillére van az iszlámnak?” kérdésre bemondod, hogy nyolc. Persze innen még menthetsz egy szépet, ha az imámod írt neked egy hiteles igazolást arról, hogy “igaz hitre tértél”.
4/7 anonim válasza:
Ellenőrzik hogy körül vagy-e metélve
6/7 anonim válasza:
#3 és *mi* az, amit ellenőriznek? Létezik papír arról, hogy mi a vallásod? Én még Magyarországon sem hordok papírt arról, hogy katolikus vagyok, mert nincsen nálam ilyen (itthon a fiókban tartva sem)! Nekik talán lenne ilyen? De tuti ők se hordják állandóan! 1,5 évvel ezelőtt Marokkóban jártam, ott az van, hogy nem mehetnek a mecsetekbe a nem-muszlimok, ez alól az egyetlen kivétel az ország legnagyobb mecsetje Casablancában. A többi mecsetbe csak muszlim mehet, ugyanakkor egyáltalán nem láttam (mikor az utcán voltam egyhez közel), hogy buzgón „okmányellenőriznének” a kapuban...🤔
7/7 anonim válasza:
#6: Az iszlámnak ugyanúgy, mint a kereszténységnek vannak alaptételei. Ha nem tudod a tízparancsolatot akkor nem vagy keresztény. Ez megvan az iszlámnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!