Hogyan tudnék kiköltözni Dél-Koreába?
Figyelt kérdés
Jövőre fogok érettségizni és egyetem után nagyon szeretnék kiköltözni Szöulba. Hogy tudnék ott lakást venni/bérelni és munkát szerezni? Milyen ott az élet?2020. júl. 20. 19:20
1/6 anonim válasza:
Úgy mint minden EU-n kívüli helyre :D
Vízumot igényelsz,neten keresel munkákat amikre jelentkezel,utána igényelsz munkavállalói kérelmet majd ha megkapod ezeket akkor odaköltözöl
2/6 anonim válasza:
Hát azér nem ilyen egyszerű.
1. Tudnod kell Koreaiul.
2. Hiányszakma mert anélkül az EU-n kívül sehova se tudsz menni.
3. Repülőjegy
4. Tartózkodási, munkavállalási engedély (és igen ezt k*rva nehéz megszerezni.)
3/6 anonim válasza:
Legegyszerűbb az lenne, ha angol tanárnak mennél, arra a legkönnyebb vízumot kapnod, viszont járvány előtt esélytelen lett volna neked erre vízumot kapnod, hogyha nem vagy angol anyanyelvű ország állampolgára.
4/6 anonim válasza:
Szia, en itt elek koreaban. Irj uzit es elmondom a menetet:)
23/L
5/6 anonim válasza:
4-es már egy picit később írok, de nekem is leírnád? Mert nekem is terveim vannak Dél-koreában.:)
6/6 anonim válasza:
Szia, persze irj nyugodtan es amint tudok valaszolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!