Aki volt Pattaya-ban tudna válaszolni pár kérdésre?
Sziasztok, elszeretnék menni pattayaba, kicsit jól érezni magam, lazítani, nőzni ;)
Utána néztem már az áraknak, hotel, repjegy, nénik (tapasztalatokat írhatnátok), viszont egy valami nem világos.
Szóval, kiválasztom a nénit, de azt felhivhetem a hotelba? Mert ahogy néztem 1 főnek is ki kell fizetni a 2 fős hotelszobát, szóval eleve 2 főre fizetem. De nem szólnak, ha felviszek egy prostit magammal minden nap? Nyilván nem egy hilton / four season kaliberű hotel, lazább 4*-os. Vagy ilyen céllal apartmant kéne béreljek inkább? Ti hogy oldottátok meg?
Én laktam ott és volt thai barátnőm 3 évig de ilyen még nem b@szt@m,hogy valaki csak prostizni menjen oda :D
Amúgy nagyon szép,trópusi ország és olcsók a kaják,lakhatás stb de basszus csak nőzés miatt repülni annyit :D
Ez a kérdező baromi nagy arc lehet :D
Inkabb ne is gyere ide.. Szegyen gyalazat komolyan.
Maradj magyarba. Komolyan undorito fereg vagy..
12
Nem tudtam,köszi az infot,ma is tanultam valamit :D
Egyébként viccen kívül mondom,hogy Délkelet-Ázsia magyar szemmel is olcsó
Nagyon megéri amúgy bár az ottani prostikkal nem voltam tisztában,igaz engem a csajozás érdekel kb a legkevésbé,1x ha voltam prostinál évek alatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!