Az miért van, hogy csak ázsiai és keleti (Kína, India, Vietnám, stb.) országok piacai vannak tele hamisított Nike, Adidas, stb. ruhákkal? Itthon miért nem lehet kapni? Van erre valami szabályozás az EU-ban?
IQ 60-70-nel elég neki, hogy virítson a hatalmas felirat a mellén...
LOL
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat. Pár emberkében hatalmas frusztráció lakozik. Pont rajtam töltik ki. Nyilván ezekre hatalmas kereslet van, és annak kell nekiesni, aki érdeklődik, hogy mi ez és hogy van.
Egyrészt ugyanazt a minőséget veszem itthon, csak nincs rajt semmilyen márka. Másrészt ki fogja megmondani, hogy az nem eredeti? Ha ennyire szíveteken viselitek a sorsát a márkáknak, álljatok szépen oda táblával az ilyen hamis ruhákat áruló árusok elé, és világosítsátok fel a vevőket, hogy bűnt követnek el, és szégyelljék magukat mind a 60-70 IQ-jukkal. Meglátjátok, hány embert fog érdekelni a vergődésetek.
Kőbányán a kínai piacon csak olyanok voltak :D
Sanszos,hogy most is csak rányomtatják de azért nem tudom mert 15 éves korom óta nincs ott a méretemben ruha mert nagyon kicsik a kínaiak így nem nagyon gyártanak európai méretekben ruhákat
Amúgy a replika szó mond valamit? :D
Nyílván a többség utángyártott
“Nyilván mindenki szeretne márkás holmikat”
És miért gondolod, hogy az a gagyi utánzat pont olyan lesz amilyenre te valóban vágysz?
sose értettem akik azzal jönnek, hogy a hamis dolgok vásárlásával az eredeti márkát károsítják. Akinek amúgy sem lenne pénze egy eredeti darabra így se úgy se venné meg tehát az se nem kiesés se nem bevétel.
Magyarországon is találni egyébként rengeteg sok hamisítványt csak sokan nem tudják hol kell keresni.
nekem nincs róla különösebb véleményem. Van nekem is egy Louis Vuitton táskám, meg egy Versace pólóm és sálam. De mivel itthon drágák a hamisítványok is és rossz is a minőségük nem mondanám, hogy megéri, hozzá csapsz még pár ezer ft.-ot és tudsz venni egy eredetit ha csak adidasról és ilyenekről van szó. Szabályozás pedig mindenhol van, hamisítványokkal kereskedni mindenhol illegális csak vannak helyek ahol ezt lazábban veszik.
17-es kőbányai kínai piac :D
Viszont ott egy bizonyos méret felett nagyon nehéz bármit is találni
A kínai 3xl kb a magyar L-nek felel meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!