Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Kb mennyibe kerülhet egy 5...

Kb mennyibe kerülhet egy 5 napos Japán utazás? Sok városba látogatnánk.

Figyelt kérdés

Mármint tudom, hogy Japán nagyon drága hely, + még az utazás oda sem egy olcsó dolog, de mégis érdekelne, hogy kb mennyibe kerülhet. Egyébként már annak is hálás lennék aki csak simán leírja, hogy ő mennyi ideig volt kint és mennyibe került neki.

Tiszteletem

2020. jún. 8. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

11: nem is a kor lényeg, hanem az értelmi állapot... :-DDDD

Tele van ilyen "fejben utazókkal" a GYK!

Vagy pedig az összes ilyen kérdést egy személy írja ki... :-D

2020. jún. 10. 10:11
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát igen, igazgatok van, téneg fejben utazó vagyok. Mielött elkezdeném leszervezni a kiutamat, körülnézek, miket érdemes látni, ilyenek. Megnézem kb mennyibe kerülhet, kinek mennyibe fájt. És igen, lehet, hogy a végén tényleg nem tudok majd kiutazni, ki tudja mi lesz a jövő🤷🏻‍♀️

Párommal akarunk egyébként kimenni, ha így érdekel titeket a fejben utazásom. A normális válaszolóknak meg köszönöm, és akkor ha ennyien mondtátok, lehet több napra tervezünk akkor kimenni

2020. jún. 11. 12:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt körülnézés nélkül is azonnal lehet tudni, hogy kb. 24 órás repülőút esetén mission impossible ÉS ÉRTELMETLEN ilyen távolságokra 5napos utat tervezni.....
2020. jún. 11. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem legalább két hét, és akkor is úgy, hogy becéloztok egy régiót, és azt nézitek végig. Szerintem a legjobb Kyoto-val kezdeni, valami iszonyatos mennyiségben vannak ott érdekességek. Aztán ott van mellette Osaka, nekem az a kedvenc japán nagyvárosom, nagyon klassz hely. Aztán Nara, a Koya hegy ilyesmik..
2020. jún. 12. 09:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 2018-ban 11 napot voltam Tokióban (ebből egy nap Kamakura volt), 300 ezerbe került, ebből 140k a repülő, 80k a szállás volt. Két napot nyugodtan vonj le az ott létből, mert az érkezés napján garantáltan használhatatlan leszel, az utolsó meg valószínűleg a reptérre utazásból/reptéren tartózkodásból fog állni.
2020. júl. 30. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!