Akik sikeres, tehetős gyümölcstermesztőkké váltak az alábbi helyeken (szemben az ott lakókkal, akik nem aknázták ki országuk adottságait), hogyan indultak el? Úgyértem egy dolog termszteni, de kinek adták el aztán a termést, hogy sikeresekké váltak?
Figyelt kérdés
Malajzia, Indonézia, Vietnám, Thaiföld, Fülöp-Szigetek.
Még itt is olvastam, hogy a valami módon "betelepült" európaiak sokkal jobban ki tudták használni az ottani lehetőségeket, és sikeres gyümölcstermesztőkké váltak.
#gazdag #gyümölcs #siker #adottság #Indonézia #Malajzia #földművelés #Fülöp-szigetek #Vietnám #gyümölcstermesztő
2020. márc. 29. 11:22
1/2 anonim válasza:
A kulcs az hogy ők a minőségre mennek nem a mennyiségre. Meg nem a helyi nyomornegyedek piacain árulják, hanem prémium termékként passzolják el nyugatra meg az araboknak.
2/2 A kérdező kommentje:
Pontosan erre kérdeztem rá. :)
Hogy hogyan lehet "elpasszolni" (hiába kiváló minőségű a gyümölcs, ez így eddig kevés) nyugatra? Ahogy kérdeztem, hogyan találnak mind a mai napig vevőket a minőségi, bio termékükre?
2020. márc. 29. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!