Vietnamban nehéz elhelyezkedni?
@1 Vietnámon kívül hol voltál a térségben? Szingapúrt, Malajziát meg Thaiföldet leszámítva simán a gazdag országok közé tartozik helyi viszonylatban, működőképes infrastruktúrával és imádnivaló helyiekkel. Hónapokat töltöttem kint, az egyetlen ország Mianmar mellett ahol konkrétan nulla rossz tapasztalatom volt az emberekkel.
A kérdésre is válaszolva: angoltanárt mindig keresnek, európaiként elég könnyű elég sokat (1000+ USD ami hely viszonylatban rengeteg) keresni.
Időpont ma 09:50
Voltam több országban, általad felsoroltakban is voltam, de voltam Banglades, Nepál, Bhután, Laosz, Kína.
Igen angol tanárokat keresnek szinte mindegyik ázsiai országokban, de diplomát elvárják. Mindegy milyen diploma, de diploma legyen. Egy kedves barátom Thaiföldön él angol tanárként dolgozik vegyészmérnöki diplomával. Unokahúgom Kambodzsában él szintén angol tanárként Ovópedagógus diplomával. Bárhol jártam ázsiai országokban )és nem csak turisztikai helyeken) Vietnam volt nekem az amelyik a legszegényebb, legszerencsétlenebb országnak tűnt. SZinte ma is látni a vietnami hávorú keserves nyomait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!