A fulopszigeteken milyen az elet? Annak aki a gazdagabb
retegbol szarmazik, es helyi
Figyelt kérdés
A volt baratom megismerkedett egy fulopszigeteki csajjal es tevezi hogy kikoltozik hozza! Ott milyen az eletszinvonal? Lattam, hogy gyonyoru hely
2019. okt. 28. 07:13
1/7 anonim válasza:
Nagy része nyomornegyed. De vannak olyan részek amiket kivakartak a ganéból a turistáknak. Haverod tervezheti csak aztán ahogy lejár a turista vízum kivagják mint macskát sz.rni. Beházasodással sem kap letelepedésit, így dolgozni sem fog tudni ami mondjuk nem akkora veszteség az ottani munkakörülményeket és fizetéseket figyelembe véve. Kb úgy van lehetősége ha van egy pár száz eurós passzív vagy netes jövedelme és 59 naponként elhagyja az országot úgy is maximum 2 évig.
2019. okt. 28. 08:16
2/7 anonim válasza:
A fólöpszigeteki nők nagy többsége azért ismerkedik fehér férfiakkal, mert tőlük várják a lehetőséget, hogy a nyomorból eljöhessenek. A volt barátod tévedésben van ha azt hiszi a kiscsaj tárt karokkal várj. Nem, a csaj inkább arra vár, hogy a volt barátod vigye el Fülöpszigetekről. Aki gazdag ott, az nem létesít kapcsolatot fehérekkel.Akkor annak a nőnek a párja / férje fülöpszigeteki lesz.
Voltam nyaralni ott, és tényleg gyönyörű. De ha nemcsak a turisztikai helyeken sétál az ember akkor a nagy nyomort is látja. ( tény, hogy olyan helyeken nagy rizikó turistakként sétálni, mi sem mertünk, csak egy fülöpszigeteki baráttal) Arról nem is beszélve, hogy nem úgy van, hogy fogja magát a barátod, és kiköltözik. Munkát sem kapna, nem hogy letelepedést.
2019. okt. 28. 09:08
3/7 anonim válasza:
Általános adatok
Az ország bruttó nemzeti összterméke (GDP) a Világbank várakozásai szerint 6,7%-kal nőhet 2018-ban, ezzel a növekedési ütemmel a világ tíz leggyorsabban fejlődő gazdaságai közé tartozik.[13] 2014-ben a munkaerő 30%-a dolgozott a mezőgazdaságban, 16%-a az iparban, 54%-a a szolgáltatásokban. A munkanélküliség kb. 7%-os. 2012-ben a lakosság 25%-a élt a szegénységi küszöb alatt.[7]
2019. okt. 28. 09:57
4/7 anonim válasza:
Jelenleg járványok tombolnak, és a külügy szerint terrorfenyegetettség miatt nem javasolt odautazni.
2019. okt. 28. 11:07
5/7 A kérdező kommentje:
Mint megtudtam a volt baratom mar ki is ment hozza... es a csaj nagyon gazdag, kutyatenyesztesbol el.
Ott tenyleg van terror veszely?
2019. okt. 28. 11:55
6/7 anonim válasza:
Természetileg tényleg eszméletlen gyönyörű hely, de brutál szegény ország, a párás klíma meg csak a hegyekben volt nekem elviselhető. Lehet azért emlékszem a szegénységre ennyire, mert nekem ez volt az első harmadik világbeli ország, ahol voltam, és teljesen szíven ütött. Azóta bejártam sok országot, de ami Manilában volt, azt azóta sem tudom elfelejteni. Bár én nem jártam turistás helyeken, azok biztos meg vannak csinálva jól. Nyilván emellett tele volt nyugati kocsival meg üzletközpontokkal, de a nagyvárosokban gazdagként is ugyanúgy a nyomort látod magad körül, még ha te nem is vagy egy közülük.
2019. okt. 28. 12:01
7/7 anonim válasza:
Kiváló vélemények, a valósághoz rengeteg köze nincs. Igen, a Fülöp-szigetek harmadik világbeli ország ennek minden nehézségével, azért élünk ennyire jól Európában, mert ezeket rabolta ki a kontinens. A filippínók amúgy tök jó ar emberek, elég vidámak a lehetőségek ellenére. Boracay-on laktam pár hónapig, meg Manilában is jártam eleget. Manila elég borzasztó hely, de ez bármelyik ázsiai metropoliszra igaz Ho Chi Minh-városon meg Hanoi-on kívül, szerintem. Ki nem költöznék hosszabb távra, de 1-2 hónapot mindenképp ér az ország. A hölgy szándékait azért óvatosan kezelném, simán lehet, hogy tényleg szerelem, de a térségben nagyon sok nő számára az egyetlen igazi kitörési lehetőség a nyugatra házasodás. Mondjuk ennél sokkal nagyobb problémát jelentenek azok a dagadt német meg angol incelek, akik 53 évesen odamennek feleséget venni maguknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!