Ket hetre erdemes elmenni Kinaba?
Figyelt kérdés
Mar nagyon regota szeretnek kijutni Kinaba, es most ugy tunik, lesz lehetosegem ra - viszont csak ket het erejeig. Eleg sokan probalnak lebeszelni rola azzal az indokkal, hogy tul keves ennyi ido, ha ilyen messzire megyek, viszont en nem szeretnem kihagyni.2019. júl. 29. 16:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem érdemes. Évi 22 szabadnapommal nehezen tudnék három-négyhetes nyaralásokat megengedni magamnak, így ez nem opció. Nyilván egy kontinensnyi országra két hét nem túl sok, de ez ne tartson vissza szerintem.
2/4 anonim válasza:
Kínára valóban több idő kell, de mivel vam direkt járat Pekingbe, illetve most már Sanghajba is, pár kisebb részt simán be lehet járni. Lehet fókuszálni Szecsuánra, pandákra, vagy a déli részre, Hong Konggal és Makaóval. Amit mindenképp el kell felejteni az Tibet meg Hszincsiang. Pekingben is el lehet tölteni néhány napot, van egy csomó érdekes dolog, de nekem maga a város annyira emberellenes, hogy 4 nap után menekültem.
3/4 anonim válasza:
Nekem sincs tengernyi szabadságom, úgyhogy azt momdom, menj. Nem lehet mindig a tökéletes alkalomra várni!
4/4 anonim válasza:
Bőven. Ezt a ,,2 hét nem elég nyaralásokra, stb" szövegeket meg el kell felejteni. Nem az egész országokat kell bejárni, nem az összes turista látványoságot kell megnézni és akkor bőven elég.
Ezt a 2 hét nem elég szöveget azok szokták mondani, akik sz*rásig vannak pénzzel, simán megtehetik azt, hogy fogják és lelépnek 2-3 hónapra és akkor egy komplett Nagymagyarországnyi területet bejárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!