Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Ket hetre erdemes elmenni Kinaba?

Ket hetre erdemes elmenni Kinaba?

Figyelt kérdés
Mar nagyon regota szeretnek kijutni Kinaba, es most ugy tunik, lesz lehetosegem ra - viszont csak ket het erejeig. Eleg sokan probalnak lebeszelni rola azzal az indokkal, hogy tul keves ennyi ido, ha ilyen messzire megyek, viszont en nem szeretnem kihagyni.
2019. júl. 29. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem érdemes. Évi 22 szabadnapommal nehezen tudnék három-négyhetes nyaralásokat megengedni magamnak, így ez nem opció. Nyilván egy kontinensnyi országra két hét nem túl sok, de ez ne tartson vissza szerintem.
2019. júl. 29. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Kínára valóban több idő kell, de mivel vam direkt járat Pekingbe, illetve most már Sanghajba is, pár kisebb részt simán be lehet járni. Lehet fókuszálni Szecsuánra, pandákra, vagy a déli részre, Hong Konggal és Makaóval. Amit mindenképp el kell felejteni az Tibet meg Hszincsiang. Pekingben is el lehet tölteni néhány napot, van egy csomó érdekes dolog, de nekem maga a város annyira emberellenes, hogy 4 nap után menekültem.
2019. júl. 30. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Nekem sincs tengernyi szabadságom, úgyhogy azt momdom, menj. Nem lehet mindig a tökéletes alkalomra várni!
2019. júl. 30. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:
59%

Bőven. Ezt a ,,2 hét nem elég nyaralásokra, stb" szövegeket meg el kell felejteni. Nem az egész országokat kell bejárni, nem az összes turista látványoságot kell megnézni és akkor bőven elég.

Ezt a 2 hét nem elég szöveget azok szokták mondani, akik sz*rásig vannak pénzzel, simán megtehetik azt, hogy fogják és lelépnek 2-3 hónapra és akkor egy komplett Nagymagyarországnyi területet bejárnak.

2019. aug. 15. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!