Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Írnátok nekem listát, hogy...

Írnátok nekem listát, hogy miket vigyek magammal nyaralásra?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,nyaralni megyek egy hónapra külföldre, de tartok tőle,valamit itthon hagyok, tudnátok tartalmas listát írni nekem, lehetőleg minden legyen benne!

2017. jún. 24. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon kedves...:)

Ha lehetőleg minden legyen benne akkor mindent csomagolj be...

Mindazonáltal pl. Segíthet ez is:

[link]

2017. jún. 24. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Huhh köszönöm szépen, sokat segítettél:))
2017. jún. 24. 11:18
 3/4 anonim válasza:
mémeket
2017. jún. 24. 22:28
 4/4 greta.t válasza:

-ruhák (fehérnemű (bugyi, zokni, melltartó), fürdőruha, rövid/hosszú nadrág, szoknya, felsők, kardigán/pulcsi, kabát (attól függ hova mész))

-tisztálkodási cuccok (tampon, betét, tisztasági, sampon, tusfürdő, testápoló, dezodor/stift, parfüm, fogkefe, fogkrém, hajlakk, hajhab, vattapamacs, tonik, arclemosó, micellás víz, fültisztító pálcika, sminklemosó, arckrém, naptej, leégés utáni krém/tusfürdő, intim mosakodó, borotva, gyantacsík, szemöldökcsipesz, körömcsipesz, körömreszelő)

-lábbeli (papucs, zárt cipő, szandál, magassarkú ha kell)

-elektronikai dolgok (töltő, laptop/tablet, hajvasaló, hajszárító)

-egyéb (törölköző, könyv, pénz, iratok, útlevél, repjegy, foglalást igazoló papír, kispárna, kis táska/hátizsák)

Hirtelen ennyi jutott eszembe, nyilván ha kempingezni mész vagy szállodába vagy befogadó családba, ha északra mész vagy tengerpartra a felsorolás változhat. Gondold át mit csinálsz egy átlag nap, miket használsz, nekem kb ennyi elég lenne tuti :D

2017. jún. 26. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!