Ausztrália, tapasztalatok?
mérgező rovarok(köztük a legveszélyesebb pókok), kígyók, és egyéb hüllők.
ezek fogadnak, néha még a városok peremkerületeiben is, főleg ahol sok a zöld felület.
a nagyvárosai kivételével olyan mint egy kietlen pusztás ország, azzal a különbséggel, hogy belső ausztráliában úgy mehetsz néha napokat kocsival a szélrózsa minden irányában, hogy emberrel nem is találkozol.
ha a civilizált rész érdekel akkor maradj a déli és a keleti parton.
ahogy írtam, akkor maradj a déli és a keleti parton.
ott vannak a városok, amit a google műhold térképével be is tudsz barangolni 3D-ben.
majd eldöntöd melyik tetszik.
En itt elek egy nagy varosban Brisbane-ben. Magyarorszaghoz viszonyitva mindenben jobb (pl: a legszebb tengerpartok csak 15 percre van toled, persze van meszebb is :), rendes embrekkel vagy korulveve, nyugodt a varos, mindig van valami nagy parti a varos korul, a parkokban van BBQ "suto lap" ami gombnyomasta mukodik es ingyenes, sok park van ahol tudsz setalni, hasznalni a kondi gepeket van sok jatszoter..... stb.)
Negativum hogy nagyon eros a napsutes kb. egesz evben es a levego nagyon paras, hozza lehet szokni egyebkent konyen, draga a lakas berlet, haz arak, sok a csunya no!
de szerencsere van jo par sztriptiz, van jo bordej hazak is "hallottam :DDD" a benzin olcso! kocsi is olcso! ha van allando atlag munka helyed jol megelsz belole, addig amig nem lesz gyereked :D Sok kaland var rad hisz az orszag maga olyan nagy hogy elet keves felderteni. Lehet menni 1-tol tobb hetes hajo turekra ahol olyan helyekre is eljuthatsz mint lifou island! Es ez kb egy atlag ember elete itt.
Ide ugy erdemes jonni hogy sem csaladod, sem baratad hianya nem huzz vissza....
Életem legszebb 6 hónapa volt amit ott éltem Perth-ben.
Sydeyben is voltam 1 hetet nyaralni.
Szép idő, kedves emberek, papucsba jár mindenki mindenhova, vagy mezitláb. xd
Minden este BBQ és sörözés vagy bor. Laza, kedves emberek. Óceán part... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!