Bak Bálint kérdése:
Ausztráliába szeretnék letelepedni segítség?
Figyelt kérdés
Igazából semmilyen ismeretem nincs ezen a téren, 2 órája böngészgetem a netet és alig találok valamit. Valaki segítene hogyan, milyen áron, merre hogy induljak el?2014. okt. 31. 22:04
11/13 anonim válasza:
Szia!
Ugyanígy jártam és még rengeteg email a nagykövetségekre,de kiegészítő választ senki nem adott...csak én Canadába mennék.
Annyit megtudtam,hogy meghívás vagy munkahely nélkül nem megy.
12/13 anonim válasza:
Hívd fel őket,nekünk már intézik:) Nagyon gyorsak,pontosan és profik a témában! [link]
13/13 Sally006 válasza:
Nekem az ismerőseim telepedtek le Ausztráliában. Azt tudom, hogy hiányszakma kellett hozzá, és jó angol tudás, ezek nélkül nem fog menni. Kikerülhetetlen. Kezdetben diákvízummal is ki lehet menni, de a munkavállalói és letelepedési vízumoknak nem könnyű megfelelni. Ők egy bevándorlási jogász segítségét kérték asszem, egyszer elküldték nekem a linket, beillesztem neked is: [link]
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!