Nemsokára kiköltözöm Ausztráliába. Sok külömbség van az ottani kultúra és az európai között? (Többi lent) 14L
Apukám egy hete bejelentette:
2014. december 4-én indul a repülőgépünk Brisbane be.
(Ausztrál tengerparti nagyváros). Azzal, hogy odaköltözünk, A testvérem és az apukám régi álmát váltjuk valóra.
Amikor az apukám bejelentette a költözést, az egész család feldobódott. Engem kivéve. Nem azért, én is szeretem a homokos tengerpartot és a felhőkarcolókat, de itt élnek a barátaim. És ezzel a költözéssel Apukám azt kéri, hogy hagyjam hátra az egész eddigi életemet. a barátokat, a sulit, mindent!
Én próbálkoztam mindennel, hogy lebeszéljem, de hilyába. Az új házunk már kifizetve a repülőjegyek pedig megvéve.
Szerintetek, hogyan kéne erről vélekedjek? Rossz ez a hozzáállás? Mármint az, hogy nem örülök neki. És szerintetek, jobb lesz ott mint itt? Vagy Rosszabb?
Nagyon Szépen kérek mindenkit, hogy értelmesen válaszoljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!