Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ausztráliából mit vigyek haza...

Ausztráliából mit vigyek haza ajándékba?

Figyelt kérdés
De most ne a bumerángot írjátok.

2014. ápr. 21. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt is nézd meg, hogy ezek közül mit vihetsz fel a gépre. Mikor mamámék voltak kint akkor nekik is ott kellett hagyniuk pár dolgot, igaz ez már bő 10 éve volt...
2014. ápr. 22. 13:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Megneztem a site-ot. Jo. Voltak itt mar valaszok erre a kerdesre. Tenyleg ingyenes, es jo tanitas folyik. Orak utan, ha akarsz ott maradhatsz vallasos oktatasra. Lehet, hogy egy kis adakozas nem vesz karba sem. Ha erdekel, menj, nem hallottam rosszat roluk.
2014. ápr. 22. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Oh, bocsi, mas kerdesre akartam valaszt kuldeni.
2014. ápr. 22. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Kigyót bèkàt kengurut, benszulött aboriginal gyereket, trippert, izeltlàbu csotanyokat, lökött rovarokat, meg kitaposott tongat, amit a a helyiek str andpapuc snak hasznàlnak hogy a sarka ki van kopva.
2014. aug. 10. 17:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Pénzt vigyül haza oszt az jó mindenfèle okosságra! A sok haszontalan baromság meg semmire sem jó csak pénzbe kerül legyen mán eszed, hogy nem veszel butaságokat!
2014. aug. 11. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!