Ausztráliába gyakorlatilag ki sem lehet menni dolgozni?
Nem vagyok Ausztrália-vízum szakértő de annyit tudok, hogy ha számukra hiányszakmából van végzettséged akkor jó eséllyel kaphatsz vízumot meg munkát.
Én is szeretnék kimenni egyszer hacsak 1 évre is, úgyhogy nekem az a terv hogy előbb megszerzem az angol állampolgárságot. Őket szabadabban engedik ki.
Már csak 3 év kell hozzá :D ...
"előbb megszerzem az angol állampolgárságot. Őket szabadabban engedik ki. "
Ez csak egy urban legend! A brit állampolgársággal rendelkezőknek annyi a könnyítés mindössze, hogy nem kérnek tőlük angol nyelvvizsga papírt, hanem automatikusan elismerik a nyelvtudásukat, lévén angol anyanyelvű országból érkeznek. Más könnyítés nekik sem jár!
Kérdező!
Ausztráliának joga van megszabni kire van szüksége. A bevándorlást nem tiltják, csak meghatároznak feltételeket, amelyeknek ha megfelelsz, akkor kivándorolhatsz! Ha nem, akkor pedig nem. Ez ilyen egyszerű. Nézd meg Angliát, aki minden jöttmentet beenged, még a segélyért kuncsorgókat, bűnözőket is, ezért nagy az ellenszenv a nem dolgozó külföldiekkel szemben mostanra. Ausztráliában viszont ilyen gond nincs, csak olyan vándorolhat be, akinek valóban jut állás, és jól beszéli a nyelvet, illetve büntetlen.
Most zajlik egy olyan egyeztetés, ami a working holiday visaról szól. Gondolom, ez sok embernek könnyebbség lesz majd, részleteket még nem nagyon tudni.
Az biztos, nem egyszerű kijutni, s ez fentebb mások által megfogalmazva érthető. Nem akarják az országukat olyan átjáróházzá tenni, mint amilyen Európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!