Ausztrál meghívót kaptam rokontól. Mi a további teendőm? Milyen papírok szükségesek még?
Figyelt kérdés
Ausztral nagykövetségre kell mennem?Mit vigyek magammal még a meghívón kívűl? Ha így jutottál ki te is írj légyszi.2013. jún. 25. 23:13
1/5 anonim válasza:
Rendelj repjegyet, a követségen igényelj vízumot, a hozzávaló igazolásokat szerezd be, mindent megtalálsz a neten, hogy mire lesz szükséged.
2/5 A kérdező kommentje:
Repjegyet nem akkor kell ha már megadták a vízumot? tényleg csak Bécsben foglalkoznak velem? Hívtam a M.o lévő követtséget és oda küldenek.
2013. jún. 26. 10:47
3/5 anonim válasza:
Komolyan ennyire nehéz ez :)?
Természetes, hogy előbb kell a repjegy, mert ők szeretnék tudni, hogy mikor utazol és van-e visszaútra szóló jegyed.
Ha sima turista vízumot szeretnél, akkor nem kell Bécsbe menni, elektromos úton tudod igényelni. Ha tovább szeretnél maradni vagy munkát keresni, akkor kell Bécsbe menni intézni vízumot.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Mostmár megértettem. Előszőr utazok persze hogy tudatlan vagyok.Másodjára már simán megy majd.
2013. jún. 26. 22:52
5/5 anonim válasza:
Én is most megyek először mégis mindent pillanatok alatt megtaláltam a neten.
Nem szeretnék kötekedni, de jóval több hasznos infót tudsz szerezni ha kicsit magad is keresgélsz, itt kicsit nehéz leírni a minden infót, plusz ha ilyen kevés infónk van az utazásodról, akkor igazából nem is nagyon tudunk hasznosan segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!