Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Hogyan vegyem rá a szüleimet,...

Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy Ausztráliába menjünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy apának van egy sikeres vállalkozása, ami most nagyot lendült előre, emiatt összegyűlt annyi pénz, hogy elmehetünk valami távolabbi helyre nyaralni. A szüleim Hawaii-ra szeretnének menni, de nekem semmi kedvem hozzá, a hullámok sem elég nagyok, még szörfözni sem lehet olyan jól, mint Ausztráliában. De hogy ott most van a tél, ózonlyuk, pókok stb, mindig ezekkel jönnek, meg hogy majd meglátom milyen jó lesz. De nekem meg semmi kedvem Hawaii-ra menni, szerintetek hogy vegyem rá őket Ausztráliára?

2013. ápr. 22. 16:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elektronikusan olcsóbb, 10000. Ezt elfelejtettem. És ha utazási iroda intézi, akkor még kb. 5000 költséget felszámolnak.
2013. ápr. 23. 19:20
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

"Hát ne higgyétek, hogy olyan jó nekünk. Eddig Magyarországon kívül nem is nyaraltunk, ez most egy hirtelen jött lehetőség, ami soha többé nem tér talán vissza."

Akkor meg miért kell azonnal elb@szni egy csomó pénzt egy távoli úti célra,

ha még Európán belül sem voltatok még sehol?!

Vagy megy a menőzés a szomszédok előtt??

"Hawai-ra mennénk, de a kisfiam szerint túl kicsik a hullámok, hát így kénytelenek leszünk Ausztráliába menni."

Bocs, de az a vicc jut eszembe rólatok,

amikor panaszkodik a gazdag amerikai hazafelé a repülőn,

hogy voltunk egy világ körüli úton,

de uncsi volt,

ezért jövőre máshová megyünk...

2013. ápr. 24. 05:27
 13/21 anonim ***** válasza:
mondd el, hogy az minden álmod hogy Ausztráliába nyaralj. szerintem egyébként ott a tél sem lehet annyira hideg, nézz utána, hogy hol a legjobb az idő ilyenkor. vagy esetleg várjatok télig. :)
2013. ápr. 24. 15:25
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem b.sszuk al a pénzt. Valószínűleg - Közös megegyezés alapján - Borneóra megyünk, szeretnénk részt venni egy esőerdei túrán, az mindannyiunknak tetszik. Tenger meg majd máskor talán...
2013. ápr. 24. 22:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez látod, még hülyébb ötlet, mint Ausztrália!!

Miért is?

Mert a szomszédom pont egy ilyenen volt 2 éve, ahol megcsípte valami, és azt sem tudják, hogy mi!

Teljes izomsorvadása van és épül lefele rohamosan!

Egy életerős 30as gazdag pasi VOLT, mert most rokkantkocsiban tolják és ágytálazzák.

(Naponta látom a leépülését.)

Várhatóan a tüdeje fog összeomlani és megfullad...

Miért nem mentek el pl. Párizsba és a Disneyland-be.

Életre szóló élmény és még olcsóbb is.

Ja, és ne gondold, hogy csak kisgyerekeknek való.

2013. ápr. 25. 06:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Kár, pedig ott szerveznek turistáknak is ilyen túrákat. :( Úgy tudom, azon kevés helyek egyike, ahol te is részt vehetsz ilyenen, ha van pénzed. Afrikában vagy Dél-Amerikában nincs ilyen lehetőség. De ha ennyire veszélyes...
2013. ápr. 25. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Azé' én simmán bevállalnám Borneót. Igaz, én könnyen beszélek, hisz jócskán elmúltam 50. De nem hagynám ki, annyi szent.
2013. ápr. 28. 14:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Én Hawaii-ról mostanában nem hallottam jókat. Ausztráliába én is mennék. Felejthetetlen élmény lehet pl. koalát simogatni. *-*
2013. máj. 18. 20:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne hallgass senkire, Borneo óriási!!! Imádnivaló!!! De én azért ajánlanám, hogy először Európába menjetek, mert ha még sehol nem voltatok, nagy kulturális sokk lesz, az tuti! Én 2 éve voltam, többek között egy felejthetetlen dzsungeltúrán, a proboscis monkey-k pedig csak ott élnek, nézzétek meg őket mindenképp! És van egy csomó csodálatos dolog ott, érezzétek jól magatokat!
2013. jún. 12. 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:
És van olyan tengerpart Borneon is, hogy ihaj! Tetszeni fog nagyon!
2013. jún. 13. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!