Mik a feltételei, hogy au pair lehessen Ausztráliában? Off válaszokat nem kérek
NEM.HOGY MIÉRT?
MERT ÉN AZT MONDTAM.
JÓZSI,GYERE VISSZA A BÖLCSIBE.
én is ugy tudom ahogy az első irja,
b tervként jelentkezhetnél az usa-ba, oda kapnál vizumot...
Hello, h ertelmes valaszok is szulessenek. Ausztralia Vizum koteles orszag. Tehat megfelelo visaval kell rendelkezned h munkat vallalhatsz. Turista visa fiatalok eseteben csak 3 honapra adjak es azon nincs munkavallalasi, tehat legalisan nem dolgozhatsz csak feketen, cash in hand. Munkavallalasi visa-t csak bizonyos esetben adnak, ha ceg kiszponzoral es bizonyitani tudja h arra a poziciora nem kapott ausztral lakost. Egy csalad nem tud kisponsoralni.
Amirol az elso beszelt az a letelepedesi visa, azt nem konnyu kapni, pontrendszerben zajlik, es megfelelo szakma, nyelvtudas, szakmai gyakorlat, etc eseteben adjak. Kifejezetten aupair visa nem letezik. Aupair-kent hivatalosan Holiday Maker Visa alatt tudsz vallalni, de Ausztralianak nincs Mo-al Holiday Maker Visa szerzodese. Hacsak nem vagy Nemet allampolgar, vagy dan etc, osszesen 11 europai orszggal letezik ilyen szerzodes.
Tanulo visa, be kell iratkoznod 3 honapnal hosszabb legalis tanfolyamra, evvel heti 20 oras munkat lehet vallalni hivatalosan. Eleg draga.
Tehat ezek a lehetosegek.
Melbourne-ben elo lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!