Miért érdekel mostanában olyan sok embert Ausztrália? Kb.1 hete szinte minden második utazásos kérdés arról az országról szól.
Mert a legtöbb ember szeret álmodozni.Ezzel nincs is baj.Sajnos a legtöbb embernek álom is marad Ausztrália,és ezt valahol a lelkük mélyén ők is tudják..De olyan jó fantáziálni róla.
Én éltem kint egy ideig,már nem álmodozom róla.Manapság inkább Spanyolországról vagy Új-Zélandról álmodoznék..
ma 18:43
Nem akarok veled vitatkozni hogy azt mondod hogy tehetség magasan kiképzett tanult embereket fogadnak csak be..Ez nem igaz.
Egy ismerősömmel itthon együtt jártunk esti suliba hogy érettségink legyen.Nekem van,neki nincs,Megbuktatták,így nem is ment tovább hogy javítson.Viszont műkörmös,ebben dolgozott és dolgozik ma is.Sima műkörmösként lassan 7 éve él Ausztrália fővárosában.
Én sima nyomdai végzettséggel,a párom sima villanyszerelői végzettséggel (igaz érettségink van,de kint az semmit nem ér) jutottunk ki legálisan Ausztráliába.2 évet dolgoztunk ott.Ha akartunk volna akkor még ma is ott élhetnénk,de nem akartunk..Volt munkánk,volt hol laknunk,de mégsem volt az igazi.
Viszont sok magyarral ismerkedtem meg kin,és a legtöbbnek nem volt diplomája mégis kint élnek,boldogulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!