SOL listában tudnátok egy kicsit segíteni?
Figyelt kérdés
Most nézem a SOL listát ( [link] ) és láttam, hogy a szakmák mellet fel van tüntetve "Points" 40-50-60 pont, nos ez a pont miféle pont? Ez a bevándorlásnál számít? Tudtommal minimum 65 pontot kell elérnem, de ha pl: van egy 60pontos szakmám, akkor már csak 5 pontot kel össze gyűjtenem, hogy foglalkozzanak velem?2012. jan. 29. 11:15
2/2 anonim válasza:
A pontok a bevándorláshoz kellenek, azokért a szakmákért annyi pont jár, de a nyelvvizsga mindenképpen kell! Ahogy az előbb írtam én 120 pontra emlékszem, de ha olyan a szakmád elég a 100 is. Életkor, nyelvtudás, szakmai képzettség, megjelölt szakterület, szakmai gyakorlat (60pontnál is minimum 12hónap), szakma kiértékeltetése. Ezek mindenképpen kellenek. Ezek után fogsz egy szép kis pontszámot kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!