Mi történik ha túltartózkodok ausztráliában de a kitoloncolás költségeit nem tudom kifizetni?
Mennyi idovel tartozkodal tul? 28 nap megengedett, utana hosszsabbithatsz es ezutan kerhetsz hidalo vizumot is.
Regen az ausztral allam fizette a kitoloncolas koltsegeit, szerintem van kis kapu meg mindig ahol meg mindig igy is megoldhato.
A masik, az, hogy csakis return jeggyel johettel be az orszagba. Mi van azzal? Ha le is jart, ilyen esetekben felhasznalhato vagy legalabbis egy resze, foleg ha megmutatod az ausztral bevandorolasi irodaban.
Meg ezt talaltam egy forumon:
The Australian government only pays for a flight in extreme cases where a person has been in immigration detention for some time and doesn't have enough money to pay for their own deportation flight. That then becomes a debt to the Australian government and they will not be allowed back into Australia while that debt is outstanding.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!