Milyen télen az időjárás Perthben és/vagy környékén? (pl Geraldton) Mennyi a leghidegebb hőmérséklet nappal és este?
-10-nél már halálra fagynak itt, szóval az alá nagyon nem megy a hőmérséklet. Általában 0 fok körül mozog egész télen, de az éjszakai fagyok még május közepéig is kitartanak. Nagyon meglepődtem, amikor az első májusomat töltöttem Skóciában. Napközben fürdőruha, este sapka-sál-kabát.
A tavalyi telünk nagyon brutál volt és idénre sem mondanak jobbat. Tavaly a párom, aki 20 perc kocsikázásra dolgozik nem tudott munkába menni, mikor végre sikerült, akkor is 2 óra volt csak az odaút. Kb 3 hókotró van egész Nagy-Britanniában, szóval nem várhatunk többre. Mivel a havat nem takarítják és sokat esik is az eső, utána meg fagy, így a 10 cm-s jégpáncélon kell magát az embernek átküzdeni. Az emberek azt sem tudják, h a jeget le kell szórni, h ne csússzon.
Perthen igazából átutazóban voltam többször is, én Glasgow mellett lakom. Nagyon szép panorámája van a folyóval és a sziklákkal.
Szia. En igaz Melbourneben elek, de lehet hogy atkotozunk Perthbe, igy en is utananeztem mar kicsit... hat ha szereted a meleget akkor jo lesz :) En nem anyira, de hat ha mar itt vagyok meg kellismerkedni ezzel az orszaggal :)
Itt egy link,ezen egy kicsit utana tudsz nezni: [link]
Azt lehet hogy tudod de azert leirom, hogy itt junius, julius es augusztus a tel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!