Életem első útja lesz repülővel. Mire számítsak, mit kell majd tennem a reptéren?
én 6-7 éves koromban utaztam először és imádom! :D
igaz nagyon fájt a fülem és sokszor sírtam emiatt, volt, hogy az egész úton fájt.. : s (ha neked is előjönne a fülfájás a nyomástól akkor ezt nagy ásításokkal, rágózással tudod megoldani)
szerencsére ezt a gondot mára már kinőttem.. (: (13/L)
imádok ablaknál ülni, általában kicsit hűvös van a gépeken, így nem árt, ha van nálad pulcsi.. imádom nézni a felhőket, előny, ha például hajnalban utazol, vagy este és megtudod nézni a napfelkeltét ill. a naplementét.. a legjobb, ha ablaknál ülsz.. bár az se hátrány, ha legbelül ülsz, így ha ki kell menned pisilni, nem kell mindenkin átmászni :D
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a bal könyökömben van két csavar..(régen eltörtem..egy baleset..) Nem platina van benne. Arról nekem milyen orvosi papírt kell szereznem? valakinek van valami tapasztalata?:)
mi ülésszámot a becsekkelés (szép magyarosan) után kaptuk meg.
első repülés vááá :D két magasvérnyomású mellett(egyik anyum) és csak úgy kapkodták a gyógyszereket :DD klassz volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!