Vaalakinek volt dolga a www.cseaustralia.com vagy justaustralia.hu ügynökökkel, munkájukkal, szervezésükkel?
Figyelt kérdés
Jó lenne, mert velük akarok kijutni tanulni Ausztráliába, de nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak? Valaakinek volt dolga velük már? Milyen az utólagos vélemény róluk?
Valaki tanult már ausztráliában? Milyen kemény dolog?
2011. jan. 22. 02:13
1/1 anonim válasza:
Szia,
En az o segitsegukkel jutottam ki, es valositottam meg az almomat.
Fontos lepcso volt az o munkajuk benne. Minden teljesen rendben zajlott, es nagyon korrektek es kedvesek. En CSAK oket tudnam ajanlani. Tobbet is megkerdeztem elotte, oket valasztottam, es 100%-ig meg voltam elegedve veluk. Mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Remelem segit a valaszom.
Jo dontest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!