Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Ha ki szeretnék költözni...

Ha ki szeretnék költözni Ausztráliába mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Milyen vízumot kell néznem magamnak, és az mennyibe kerül?És ha kimegyek és lejár a vízumom de van bérelt lakásom ás munkám..akkor mi történik?Ja és apropó, valaki le tudná írni nekem a pontrendszerben hogy miket vesznek figyelembe?
2010. dec. 27. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Venned kell egy bazi drága repülőjegyet.
2010. dec. 31. 11:36
 2/5 anonim válasza:
34%

Vegyél el egy ausztrál nőt.Minden gond megoldva,főleg ha háza,kocsija van,és a pénz se árt.

Amúgy a neten erre biztos találsz választ,csak írd be a keresőbe

2011. jan. 1. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Nos azért én még kibővíteném itt a dolgokat:)

A bazi drága repjegy mellé kell elég sok költőpénz is, amíg nincs ottani állásod vagy szállásod és persze fizud.

Ha rokonokhoz vagy ismerőshöz mész, lehet hogy csak az egyikben tud segíteni a kettő közül, de a másikban már nem, ki tudja. Ausztrália nekem az egyik kedvenc helyem a földön, de ettől függetlenül ilyen messzire tényleg csak akkor érdemes kifáradni ha tuti a dolog!!!!!!

Nőkkel lehet próbálkozni, ott teljesen más a felfogás, mentalitás, ám ahhoz azért erősen jó angol kell és egy alapvető fizimiska is és természetesen még ilyenkor se lehet 105%-ig biztosra menni.

Melbourne alapvetően jó hely, nagyon sok a magyar, bár nem tudom a kérdező pontosan hova szeretne eljutni. A vízumon kívűl nem sok mindent ír:)

2011. jan. 3. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Még biztosra nem tudom, csak azt tudom hogy Sydney közelében mindenképpen

Ja és Nő vagyok nem fogok feleségül menni senkihezXD

2011. jan. 3. 17:49
 5/5 pubwart válasza:

Hát azért ezektől kicsit több kell...

Nehéz magyar nőként kint. Én mondjuk férfi vagyok, de ismerekpár magyar lányt, akik singlik és nem véletlenül. Az ausztrál férfiak buták és igénytelenek. Tömören. És a hűség sem az ő területük. Ez a nagy helyzet.

Ami kell a kijutáshoz:

vízum, pénz, nyelvtudás és elszántság.

Olyan hogy valaki tutira jön ki nagyon ritka. Nem is értemh valaki hogy gondolhatja, hogy 18000kmről valaki bevállalja azt hogy alkalmaz. Főleg, ha jó a munka, és nem gagyi a cég.

De ez elég komplex, ha érdekel valami, írj

2011. jan. 4. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!