Ilyen országokat, mint Tuvalu, Nauru, Szamoa, Kiribati, könnyen meg lehet unni?
Figyelt kérdés
Én még a kis Naurut sem unnám. Nauru kimeríthetetlen!2023. aug. 22. 21:17
1/10 anonim válasza:
Mindent meg lehet unni, kérdés, hogy milyen elfoglalságokat talál magának ez ember.
Én is nagyon élveznék sok időt tölteni ilyen helyeken, kár, hogy valószínűleg hamarabb elsüllyednek, mint ahogy megunnám :/
2/10 anonim válasza:
Nem, ha feltalálod magad és találsz stabil elfolgaltságot.
Palau pl. kimaradt, ott a legnagyobb a sörfogyasztás. Stabil elfoglaltságnak tűnik a sör ott. Vagy ezek a mikronéz csajok nem annyira csúnyák. Őket se lehet könnyen megunni.
Egyes szigeteken ott tartják a sok arab terroristát vagy migránst, ők is adnak mindennapra valami új teendőt.
Valamelyik mikronéziai államszövetségi tag szigeten ősi romok is vannak, az is érdekes lehet. Még nem kutatták sz'rrá őket.
4/10 A kérdező kommentje:
Kiribati viszont az egész földrész legelmaradottabb állama. Az az ország sajnos bukik.
2023. aug. 23. 10:03
5/10 A kérdező kommentje:
Palau AUS és NZ után a harmadik legfejlettebb.
2023. aug. 23. 10:05
7/10 A kérdező kommentje:
Én is. xD
2023. aug. 23. 10:06
9/10 anonim válasza:
Ígen, először izgalmasnak tűnik, de nincsenek nagyvárososk csak kis falvak, és az óceán közepén vagy egy olyan szigeten, amit autóval legfeljebb 45 perc keresztülszelni.
10/10 anonim válasza:
Nauru roppant unalmasnak tűnik, egy kicsi lapos sziget amin úgy nincs semmi látnivaló. Akkor ha már ilyen kis szigetországokról van szó inkább Palau, Marshall szigetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!