Celebesz szigetén voltál már?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 00:44
1/14 anonim válasza:
Ázsia, nem Ausztrália, nem Óceánia. Ehhez nem kell elmenni, csak ránézni egy térképre.
6/14 anonim válasza:
Nem voltam még, de ez alapján érdekesnek tűnik: [link]
Mondjuk lehet csak emiatt a sziget miatt nem utaznék most Indonéziába, de a jövőben figyelni fogok rá, köszi a tippet!
7/14 anonim válasza:
@1 Mondjuk pont ezt a régiót, meg úgy általában a nem-kontinentális Maláj-világot (beleértve Malajziát, Indonéziát, Brunei-t és a Fülöp-szigeteket) szokták Ausztroázsiának nevezni, mert mind nyelvileg, mind földrajzilag határterület. Például Pápua Új-Guinea már egyértelműen Óceánia, Nyugat Pápua viszont a te definíciód szerint simán Ázsia lenne.
8/14 anonim válasza:
7:kötözkodj bátran, a kutyat nem érdekli. anyád megrágja neked az ételt?
9/14 Avair2010 válasza:
Nem voltam, de biztos egy jó hely, mert úgy tudom, sokan válasszák a helyet nyaralásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!