Mik a hiányszakmák Ausztráliában és mik a feltételei egy víziumnak? Hogyan lehet letelepedni?
Hogyha oda szeretnék egy diploma után költözni hogy elvégezzek egy másik egyetemet mik a teendők?
( végleg ott szeretnék letelepedni munkák miatt is).
Lehetőleg olyanok válaszát várom aikik ott élnek vagy jártasak ezzel kapcsolatban,hasznomra lennének azok is hogyha esetleg belinkelnétek pár oldalt vagy videót.
Nagyon köszönöm :)
17/L
Jelenleg biosz-kémia szakon vagyok és ilyen téren is szeretnék tovább menni,diplomázni majd dolgozni. (Több diplomán is gondolkodtam)
Mik az ehez kapcsolódó hiányszakmák pontosan?
Kedves 2 válaszoló!
Kerestem már sok oldalt is és néztem videókat de egyik sem volt számomra kielégítő mert nem tartalmazott minden olyat amire tudni szeretném a választ. :)
"egy diploma után"
Minek neked magyarországi diploma, ha úgyse itt akarsz majd élni? Menj eleve oda és ott szerezz diplomát - addig meg örülj neki, hogy középiskolásként az állam pénzén tanulhatsz...
a hiányszakmák folyton változnak, évente akár. Mire ki tanulod már nem is kell. Valóban kar magyar diploma, főleg ha honsitani kell. Ha akarsz már
Most gyere ide tanulni és hidd el, minden fent van a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!