Mennyibe kerülne egy nyaralás Ausztrália Keleti partjára pl. 2 hétre?
1-es én voltam az, de nem értem, hogy ez miért baj, csak érdeklődtem.
2-es Képzeld betölt a Google, csak tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, de ha te ezen ennyire felkapod a vizet akkor inkább ne is válaszolj. Amúgy meg ez egy olyan oldal, ahol kérdéseket lehet kiírni vagy megválaszolni, szóval az kérdezek meg amit akarok.
Menj be egy utazási irodába és kérdezd meg, vagy nézz a neten szállást, repjegyet és számold ki.
Én sem értem, milyen kérdés ez…
"Amúgy meg ez egy olyan oldal, ahol kérdéseket lehet kiírni vagy megválaszolni, szóval az kérdezek meg amit akarok.""
Na ja...csak kérdezni sem muszáj ám ha annak nincs semmi érte es/vagy úgysen lehet rá egzakt választ adni és/vagy 5percnyi kereséssel magad is utána tudnál járni a dolognak.
Egyebkent 2 hetes ausztrál út mindennel 600-ert?!Az oszt igen....javaslom olvasd el az apro betus reszt is,hogy kesobb nagy meglepetes ne erjen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!